20 / 04 / 2024

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, tasarruf sahiplerine “yatırım için en güvenli liman konut” çağrısı yaptı

Yüksek kazanç ve kira getirisi için önemli kriter ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yatay mimari konsepti ve geniş bahçe tahsisli konutlarıyla hayata geçirildiği alanda dikkat çeken Aşçıoğlu Selenium Park, bundan sonra yaşam amaçlı konut satın alırken aynı zamanda enflasyonist ortama karşı yüksek prim getirisi arayan yatırımcıların da radarına girdi.

Yeni liman arayan yatırımcıların birikimlerini değerlendirmek için kullandığı araçlar özellikle yaşanılan şu dönemde küresel konjonktür ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün sebep olduğu fiyat değişimlerinden de etkileniyor. 

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Bu sene sektördeki 55. yılını kutlayan Aşçıoğlu, en yeni projeleri arasında yer alan Selenium Park için hazırlamış olduğu yeni iletişim kampanyasında bu iç görüyü masa yatırarak, “En Güvenli Liman, Konut” çağrısı yaptı.

Söz konusu konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, “Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösterirken, dönemin en prestijli yapılarını şehre kazandıran birbirinden başarılı projelere imza attık. Selenium markalı projelerimizle İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk kazandırmaya ve sayısız insanın hayatına dokunmaya devam ettik. 55. yılımızda, ilk günkü azim ve istekle çalışmaya ve projelerimize doğru bölgelerde yenilerini ekleme gayretindeyiz. Zeytinburnu Kazlıçeşme’de hayata geçireceğimiz ve kaba inşaatına hızla devam ettiğimiz Selenium Park projemize ilişkin farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması ile birlikte kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst seviyede yaşanacağı bir proje hayal ettik. Selenium Park projemiz ön satış döneminde %50’nin üzerinde bir satış başarısına ulaştı. Lansman kampanyasının başında, şimdiden bu oran %60 seviyesine geldi. Son dönemlerde tüm yatırım araçları pandemi ve küresel şartlardan dolayı olumsuz etkilendi. Değişen ve gelişen teknoloji ile birlikte talepler, ortaya çıkan yeni ve riskli yatırım enstrümanlarına yönelmişti. Ancak yaşanan dalgalanmalar ve getirisi olmayan stabilleşme diğer araçlara güveni azalttı. Ekonomik belirsizlikler birikim sahibini güvenli liman arayışına yöneltti. Gayrimenkulün yatırımcısına bu dönemde çok kazandıracağının insanlar farkında, fiyatların yukarı yönlü olacağını bilenler özellikle döviz ve altından elde ettiği karları realize ederek gayrimenkule dönüyor. Her zaman belirttiğim gibi; Türkiye’de gayrimenkul ve özellikle konut; trendi azalmayacak bir yatırım enstrümanı ve mülkiyet hakkından dolayı en güvenli liman" dedi.

Ulaşım çeşitliliğiyle dikkat çekiyor

Selenium Park projesinde 2 oda 1 salondan 5,5 oda 1 salona kadar konut seçeneği bulunuyor.  Marmaray  Kazlıçeşme durağına yürüme mesafesinde yükselen proje Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Selenium Park projesinde özel sinema odası, açık çocuk oyun alanı, Türk hamamı, fitness, gün ışığı alan kapalı havuz,sauna, buhar odası, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, yürüyüş ve koşu parkurları mevcut. Söz konusu projenin Ağustos 2023'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Selenium Park satışta! Yeni proje!


Geri Dön