27 / 04 / 2024

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Selenium Park satışta! Yeni proje!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Park

Selenium markasıyla İstanbul'da projeler hayata geçiren Aşçıoğlu, sene bitmeden Zeytinburnu'nda 191 üniteden meydana gelen Selenium Park projesini satışa sundu. Metrekaresi 30 bin Türk Lirası'ndan başlayan projede evlerin yarısı ön satışta satıldı. 



Gayrimenkul sektöründe 54 senedir projelere imza atan Aşçıoğlu, Zeytinburnu'nda başladığı yeni projesi Selenium Park'ı satışa sundu. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; metrekare fiyatlarının 30 bin TL'den başladığı projede 191 birimin yarısının satışı 3 aylık ön satış döneminde yapıldı.

Selenium Park satışta! Yeni proje!

2001'den bu yana projelerini Selenium markası adı altında inşa etmeye başladıklarının altını çizen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, "1967’de İstanbul Mecidiyeköy'de başlayan projelerimizi genellikle Gayrettepe, Mecidiyeköy, Fulya, Ulus, Göktürk ve Ataköy gibi İstanbul'un özel lokasyonlarında hayata geçirdik. Sadece 2001 yılından sonraki dönemde Selenium markamız ile 10 farklı proje geliştirerek yaklaşık 500 bin metrekare inşaat alanını İstanbul'a kazandırdık. Son dönemde ise Ataköy'de 3 farklı projemizdeki yaklaşık 1.100 adet bağımsız bölümü teslim ederken, şu anda Zeytinburnu sahile çok yakın özel bir lokasyonda tarihi kara surları ve park manzaralı yaklaşık 1 milyar TL değerindeki Selenium Park projemizi ön satısa açtık” açıklamasında bulundu. Aşçıoğlu, 3 ay önce ön satışa başladıkları projenin yüzde 50'sinin satışını yaptıklarını dile getirdi. 

Bahçeli ev imkanı sunacak 

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Selenium Park'ın yatay mimari konsepti ile dikkat çektiğini ifade eden Aşçıoğlu, “Projede daire büyüklükleri 112 metrekareden 352 metrekareye kadar çıkan farklı büyüklüklerdeki daireler ile 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri sunan toplam 196 birim yer alıyor" diye konuştu. Şehrin merkezindeki bu özel lokasyonda bahçeli ev imkanı da sunduklarınn altını çizen Aşçıoğlu, “Selenium Park'ta bahçeli ev seçenekleri 3+1'den 5,5+1 büyüklüğe kadar uzanıyor. Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanan Selenium Park'ta, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlar yer alıyor” şeklinde konuştu. 

Selenium Park satışta! Yeni proje!

32 dönümlük Belgrad Kapı Parkı'na komşu

Açşıoğlu, projenin tamamen aile yaşamına göre tasarlandığına dikkat çektiği konuşmasında, "Tarihi kara surları manzarası dışında, içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş/bisiklet yolları, sosyal tesisler ve geniş yeşil alanı bulunuyor. Belgradkapı Parkı'ına komşu olarak yükselecek olan Selenium Park'ın yürüme mesafesinde özel üniversiteler, köklü hastaneler, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri ve sosyal tesisler bulunuyor” ifadelerini kullandı. 

Yabancıya satışı sınırlı tuttu 

Avrupa Yakası'ndaki bazı projelerde yabancıya satış oranının yüzde 70'e kadar  yükselebildiğini aktaran İrfan Açşıoğlu, şunları kaydetti:

“Bizim yabancıya çok yüksek oranda satmak gibi bir hedefimiz yok. Aksine, yerli insanlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine göre projeleri tasarlayan, öncelikle onlarin Selenium yaşam standartlarına ulaşmasını sağlamaya çalışan bir markayız. Ataköy'deki 3 farklı projemize yabancı ilgisi oldu Ataköy yabancının rotasında olan bir bölge olmasına karşın, 3 projemizdeki yabancıya satış oranımız toplam satış içerisinde yüzde 10'u geçmiyor. Müşteri kitlemiz yabancılarda da pazardan farklı. Alım yapanların çoğunluğu vatandaşlık için değil, yaşam ve yatırım amaçlı alıyor. 20'ye yakın ülkeden müşterimiz var ve vatandaşlık için alım oranı yüzde 25'ler seviyesinde."

Selenium Park satışta! Yeni proje!

2022 hedefleriyle ilgili de konuşan İrfan Aşçıoğlu, "Arazi geliştirme ve projelendirme çalışmalarının ardından ön satışını duyurduğumuz Selenium Park ile 2021 yılını tamamlıyoruz. Yeni yılda, yeni proje geliştirme süreçleri dışında Selenium Park'ın inşasına ve iletişim çalışmalarına odaklanacağız. Yoğun talep sonrası çok ciddi bir ön satış yüzdesine geldiğimiz, inşaatına da başladığımız Selenium Park'ı, 2023 yılı Ağustos ayında teslim edeceğiz. Bu süreçte İstanbul'un önemli lokasyonlarındaki özel araziler için görüşmeler yapmaya devam ediyoruz. İstanbul'un dışında, Türkiye'nin farklı bölgelerinde de ilgilendiğimiz araziler var, 2022 yılında bu arazilerden en az biri ile anlaşmamızı yaparak proje geliştirme sürecine girmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Web: https://www.ascioglu.com/seleniumpark/

Selenium Park ön satışta!

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!


projeye sor



Geri Dön