26 / 04 / 2024

En güvenli yatırım aracı

En güvenli yatırım aracı

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, “Bugün 2023, 2071 Türkiye’sini konuşuyorsak, dünyanın yaşanabilir şehirleri ile ilgili endekslerde üst sıralarda yer almak istiyorsak, önümüzdeki 15-20 yıl durmaksızın çalışmalıyız” diye açıklama yaptı. 

Ferhat Beluk: En güvenli yatırım aracı gayrimenkul!

Dövizdeki yükseliş gözleri yeniden gayrimenkule çevirdi. Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, " Gayrimenkulün en güvenli yatırım aracı olduğu bir kez daha net bir şekilde görüldü " dedi...

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Bu şartlarda evini kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Ev sahiplerinin kiracı isyanı tam gaz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Hukukbil isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Ülkemizde maalesef en kötü yatırım aracı, evini kiraya vermek oldu" dedi ve bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

En güvenli yatırım aracı Haberi

En güvenli yatırım aracı

Gayrimenkul sektörünün, talep açısından zaman zaman dalgalanmaların yaşandığı bir yıl geçirdiğini dile getiren GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, son yıllarda edindiği bilgi birikimi sayesinde, oldukça esnek bir yönetim tarzı sergilediğini de ifade etti. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Yetgin, "Kurumsallaşan sektörümüzün, daha profesyonel yönetim ile Türkiye dinamiklerini ve gayrimenkul sektörünü iyi analiz etmelerinin rolünün büyük olduğunu düşünüyorum" dedi. Sektörün yılların verdiği deneyimle gelişen şartlara uyum sağladığını kaydeden Yetgin, "Hem üretim hem de finansal anlamda eksikliklerinin giderilmesiyle, çok daha başarılı ve katma değerli çalışmalar yapılacağı ortada. Sermaye Piyasasında sektör için yeni bir finansal kaynak olarak Gayrimenkul Sertifikası, Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Altyapı GYO'larının daha etkin bir şekilde değerlendirilmesi, gayrimenkul sektörünün önünü açıyor" şeklinde konuştu. Feyzullah Yetgin, gayrimenkulün en güvenli...