19 / 04 / 2024

En hızlı büyüyen 100 firma

En hızlı büyüyen 100 firma

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

OECD'nin en hızlı büyüyen ikinci ülkesi Türkiye oldu!

Yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3,8'lik büyüme kaydeden Türkiye, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde en yüksek oranda büyüyen ikinci, G20 ülkeleri arasında ise üçüncü ülke olma başarısını gösterdi.

Bu fiyata sadece yetişen alır! O markette 12'li tuvalet kağıdında dev indirim başladı: Etiketler yarıya indi!

Son bir yılda en hızlı büyüyen temel ihtiyaçlardan biri olan tuvalet kağıdı, bu pazardan önemli bir indirim gördü. İndirimin ardından 99,90 TL olan 12'li tuvalet kağıdı 52,90 TL'den satıldı. İşte indirimle ilgili tüm detaylar..

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı!

Türkiye İMSAD Ocak 2021 Sektör Raporu yayınlandı. Rapora göre, 2020 yılında ipotekli konut satışlarının payı yeniden önemli ölçüde arttı ve yüzde 38,2 oldu. İnşaat sektörü 2020'yi hızlı büyüme ile kapattı

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Moody's: Türk İslami bankacılık sektörü hızlı büyümeye hazır!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk İslami bankacılığının yavaş başlangıç sonrasında hızlı büyümeye hazır olduğunu açıkladı.

İstanbul, Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehir olacak!

Blueground Kurucu Ortağı Korkmaz,  2030'a kadar İstanbul'un Avrupa'nın en hızlı büyüyen mega şehri olacağını belirtti...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı!

TOBB ve TEPAV iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, Samsun'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Pekcan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle açıklandı.

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Pendik son 5 yılda yüzde 77 değer kazandı!

Son yıllarda İstanbul’un en hızlı büyüyen ve gelişen merkezlerinden Pendik, hem yerli hem de yabancı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi haline geldi. 

En hızlı büyüyen 100 firma Haberi

En hızlı büyüyen 100 firma


ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur oldu" diye konuştu

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata yarım asırlık geçmişe sahip firmanın başarı öyküsünü anlattı. 


 Geçmişten bugüne mobilya sektöründeki değişime dair neler söyleyebilirsiniz? 

ERSA, faaliyete başladığı 1958'den bu yana birçok süreç geçirdi. 60'lı ve 70'li yıllarda var olan teknoloji ile üretim çoğunlukla el işçiliği ile yapılıyordu. Ancak yıllar içinde gelişen sektör ve üretim teknolojileri sayesinde mobilya üretiminde şu anda ülke olarak dünya standartlarındayız. ERSA bu süreçte tasarıma verdiği önem ve üretim altyapısına yaptığı yatırımlar ile sektöre yön veren firmalar arasındaki yerini pekiştirdi. 


 Tasarım ve inovasyonun yeri ERSA'da çok büyük diyebiliriz yani… 

Kesinlikle öyle. Tasarıma ve inovasyona vermiş...