25 / 04 / 2024

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), TEPAV ve TOBB ETÜ ile birlikte yürüttüğü, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlendiği “TOBB Türkiye 100” listesinin 2019 sonuçları duyurdu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; hesaplama 2016-2018 yıllarını kapsayan dönemde sağlanan büyümelere göre gerçekleştiriliyor. Gintek İnşaat, bu dönemde Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi olarak listede birinci sırada oldu. Yüzde 4 bin 357,5 oranında büyüyen Gintek’i, yüzde 2 bin 723,1 oranında büyüme kaydeden FS Dış Ticaret ve yüzde 2 bin 494,9 büyüyen Profen Savunma Güvenlik şirketi izledi.

Toplantıda, ilk 10’a giren şirketler TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından duyuruldu. En hızlı büyüyen şirket sertifikasını alan Gintek İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ateş Ergin de kısa bir konuşma yaparak dünyada küçülmenin sözünün edildiği bir dönemde büyüme ödülü almanın gurur verici olduğunu vurguladı. Törende şirketler adına ağaç dikildiği belirtildi. 

Türkiye nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bilişim, telekom, inşaat, lojistik, gıda, tekstil, makine, plastik gibi çok çeşitli sektörlerde büyüme sağlayan şirketlerin listeye girdiğini belirtti. Bu çeşitliliğin hala çok sayıda sektörde fırsat olduğunu gösterdiğini dile getirdi. 

2020 inşaat sektörü kariyer grafiği açıklandı!

 


Geri Dön