25 / 04 / 2024

en hızlı satılan ikinci el otomobiller

en hızlı satılan ikinci el otomobiller

Otomobil sektöründeki çip krizi ve ekonomideki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. İkinci el otomobil sektörünün en hızlı satılan markaları ve modelleri hangileri? Detaylar haberimizde...

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Yabancılara en çok konut satılan 10 il!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre yabancılara ekim ayında 2 bin 535 konut satışı gerçekleşti. İşte yabancılara en çok konut satılan 10 il...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Otomobil alacak ve satacaklar dikkat! En hızlı satılan otomobiller belli oldu! En çok rağbet hangi araçlara oldu?

Sıfır ya da yüksek model aracı almaya gücü yetmeyen ve bütçesi oldukça kısıtlı olanların tercih ettiği araç grubu 300-400 bin lira bandında oluşuyor. “Ayağımı yerden kessin yeter” deyimiyle yola çıkan kişiler 15-20 yaşındaki araçları tercih ediyor.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayının en hızlı orta segment Android telefonları belli oldu!

Mayıs ayında, AnTuTu'nun orta segmentteki en hızlı 10 Android telefonunu belirlediği bir değerlendirme gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

en hızlı satılan ikinci el otomobiller Haberi

en hızlı satılan ikinci el otomobiller

Otomobil sektöründeki çip krizi ve ekonomide ki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. Türkiye'de geçtiğimiz senenin kasım ve aralık aylarında dolar kurunun bir anda yükselmesi ile otomobil sektöründeki rakamlar tavan yaptı. Bu durumda otomobil sahibi olmak isteyenlerin gözleri ikinci el araç siteleri, oto pazarları ve oto galerilere çevrildi. İkinci el otomobillere talepler hızla arttı. Cardata istatistik raporuna göre listede ilk sırada Renault Megane var. Renault'un Megane Touch DCI modeli ikinci el otomobil piyasasında karaborsa gibi.

Peki ikinci el otomobil sektöründe en hızlı satılan araç modelleri ve markaları nedir? Peki en hızlı satan ikinci el otomobil listesinde başka hangi otomobil markaları bulunuyor? İşte detaylar...

İkinci el otomobil piyasasında en çok satan otomobil markaları listesinden ilk sırada Renault yerini alıyor. 

İşte...