24 / 04 / 2024

en pahallı evler nerede

en pahallı evler nerede

Uluslararası bir emlak listeleri veritabanı olan Point2Homes, 28 ülke kapsamında dünyanın en pahallı evlerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan fiyata satılan o evler...

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.

İstanbul'da en çok hangi ilçedeki evler tercih ediliyor?

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021 yılı sonuçlarına göre; meskenlerde doluluk oranı en çok artan ilçelerden biri Kağıthane oldu. İlçe gençlerin kiracı olarak tercih ettiği bölgelerde ilk sırada yer aldı.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

Ev almak isteyenlerin en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında konut fiyatları yer alıyor. Peki İstanbul'da en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul'da en ucuz evler nerede?

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşların uygun fiyata ev arayışı devam ediyor. İşte İstanbul'da en uygun fiyata evlerin bulunduğu ilçeler...

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçireceği en yeni projesi Bizim Evler 9 ön talep topluyor...

Ocak'ta en çok site içinde balkonlu ev arandı!

Emlakjet'in Ocak ayı verilerine göre; satılık ev araştırmasında en çok site içi ve balkonu olan evler tercih edildi.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Pandemide en çok balkonlu evler arandı! 

2020 yılında koronavirüs salgını nedeniyle evlerini değiştirmek isteyen vatandaşlar internet üzerinden en çok balkonlu ev için araştırma yaptı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in temeli atıldı!

İzmit'te hayata geçen KİPTAŞ Çınar Evler'in temeli bugün atıldı. Temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılım sağladı. 

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

en pahallı evler nerede Haberi

en pahallı evler nerede

Kimi yemyeşil bir ormanda, kimi okyanusun kıyısında bulunuyor. Bu evlerin otak noktaları ise dudak uçuklatan fiyatları. Uluslararası bir emlak listeleri veritabanı olan Point2Homes, 28 ülke kapsamında dünyanın en pahallı evlerini açıkladı. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberi...

1- Andorra dağlarında bulunan bu evin fiyatı 29.9 milyon dolar. Altı yatak odalı ev,, bir at ahırı da dahil olmak üzere birkaç müştemilata sahip. 

2- Sidney’in 3 mil dışında yer alan bu ev ise 75 milyon dolara satılıyor. Dört kuşaktır aynı aileye ait olan malikanenin yedi yatak odası ve kendi özel plajı bulunuyor.

3- Bahamalar’da Karayip cennetindeki 29 milyon dolarlık evin 355 metrelik bir özel sahil şeridi var. Lyford Cay’teki bu dört yatak odalı dinlenme yeri, özel bir konuk evine sahip.

4- Barbados’ta...