26 / 04 / 2024

en uygun sıfır araba fiyatları

en uygun sıfır araba fiyatları

Araba almak isteyen vatandaşlar en ucuz sıfır araba fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Büyük otomobil markası olan Toyota'dan güzel haber geldi. Toyota ÖTV indirimi sonrasında fiyatlarında büyük indirim yaptı. İşte 2022 güncel fiyat listesi...

Chery Omoda 5 modelinde 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz avantajı! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Elektrikli otomobillerde öncü ülkelerden birisi olan Çin'in en sevilen otomobili olan Chery Omoda 5'te Şubat kampanyası başladı. Chery Omoda 5 otomobil modelinde 150 bin TL kredi 12 ay vade sıfır faiz fırsatı devam ediyor. Chery Omoda 5 güncel fiyatı ne kadar?

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Araba almak isteyenler dikkat! En ucuz sıfır otomobil listesi açıklandı! İşte her bütçeye uygun otomobiller!

Sıfır otomobil piyasasında indirim yağmuru başladı. Bayiler, sıfır otomobillerde peş peşe kampanyalar başlatırken, yüzde 15'e varan ciddi düşüşler uygulanmaya başladı. İşte en ucuz araba markaları ve modelleri...

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar en ucuz otomobil fiyatlarının listesini merakla takip ediyor. Peki, en ucuz otomobil markaları neler? İşte detaylar...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

en uygun sıfır araba fiyatları Haberi

en uygun sıfır araba fiyatları

Araba almak isteyen binlerce vatandaş araba fiyatlarını yakından takip ediyor. Vatandaşlar 2022 sıfır araba fiyatları ne oldu? En uygun sıfır arabalar hangileri? sorularının cevapları araştırılıyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayından sonra otomobil fiyatları rekor artışla tavan yaptı. Sıfır araba almak isteyenler 250 bin liranın altında araba bulamamaya başladı. 

F5 Habercom'da yer alan habere göre; büyük otomobil markalarından biri olan Toyota ÖTV indirimi sonrasında araba almak isteyenlerin yüzünü güldürecek haberi açıkladı. Toyota tam 182 bin lira birden indirime gitti. İşte Toyota'nın güncel fiyat listesi...
 

Otomotiv sektörünün artışına sebep olan çip krizinden sonra yapılan ÖTV indirimi sektörün derin bir nefes almasını sağladı.

 Yeni Toyota Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT modeli liste fiyatında 781.400 liraya satılırken aynı modelin ÖTV indirimli fiyatı 599.850 lira olarak güncellendi. Böylece toplamda 182 bin lira indirim yapılmış oldu.

İşte Yeni...