26 / 04 / 2024

en yeni seramik modelleri

en yeni seramik modelleri

Seramik sektörünün öncü isimlerinden biri olan Graniser Seramik, tarihi dokulardan ilham aldığı yeni serisi Lucca ile sarayların ihtişamını günümüz banyolarına taşıyor.Islak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilen seri 3 farklı renkten oluşuyor.

Seramiksan Terra ile kapılar estetiğe açılıyor!

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Bien'den kış konsepti ile dağ evlerine yolculuk!

Yenilikçi ve de özgün tasarımları ile mekanlara şıklık katan Bien, dağ evleri ve de kış otelleri dekorasyonuna uygun, özel seramik tasarımları ile yaşam alanlarına giriyor.

Ege Seramik Gio serisi mekanlara zarafet katmaya devam ediyor!

Özel tasarımlarını takipçileri ile buluşturmaya devam eden Ege Seramik, portföyünde yer verdiği her tarza ve zevke uygun ürünleri ile mekanlara estetik ve zarafet katmaya devam ediyor.

Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

Çanakkale Seramik’ten Jakarta ile ihtişamlı mekanlar!

Seramik karoda sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, Endonezya esintileriyle zenginleştirdiği Jakarta serisi ile ihtişamlı mekanlar yaratıyor.Jakarta Serisi, yaşam alanlarına çarpıcı bir görsellik kazandırıyor.

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot, Zürih Otomobil Fuarı'nda aralarında Peugeot E-3008'in de yer aldığı ve elektrikli ürün gamına eklediği en yeni modelleri sergilemeye başladı. İşte merak edilen o modellerin detayları...

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Honor, en yeni tablet modeli Pad X9'un özelliklerini açıkladı. Hepsiburada'da kısa sürede en çok satan tabletler arasına giren Pad X9, eğlence ve kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'ın rakibi olarak Meta tarafından piyasaya sürülen Threads’a yeni eklenecek özellikler açıklandı. İşte yeni popüler platform Threads’a gelecek en yeni  özellikler…

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Fiat en yeni ve ucuz elektrikli otomobilini tanıttı; Efsane geri dönüyor

Fiat, ikonik Topolino ismini yeni küçük elektrikli otomobil modeli yeniden pazara çıkarıyor. İşte yeni Topolino'nun detayları...

Dolar fırlayınca İslam Memiş yeni yatırım aracı olarak bunu önerdi! Bakın ne diyor?

Çok kısa bir süre önce doların artmasıyla tüm gözler ekonomist İslam Memiş’e yöneldi. Bu konuda uzman olan Memiş, yepyeni rotayı işaret etti! İşte, seçim öncesi en yeni bilgiler, en önemli ipuçları burada...

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!

Emekli maaş zammı konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir taraftan, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonucunda oranlar güncellenmeye devam ederken, diğer taraftan da TÜİK’in açıkladığı rakamlar sonucunda emekli maaş zammına yönelik hesaplamalar sürüyor.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

Android 13 güncellemesi geliyor! Güncellemeyi hangi modeller alabilecek? Sizin telefonunuz yeni sürümü destekliyor mu?

Android telefonlar için en yeni güncelleme olan Android 13 güncellemesi sonunda geldi. Peki yeni güncellemeyi hangi telefon modelleri indirebilecek? İşte ayrıntılar…

en yeni seramik modelleri Haberi

en yeni seramik modelleri


Seramik sektörünün öncü isimlerinden biri olan Graniser Seramik, tarihi dokulardan ilham aldığı yeni serisi Lucca ile sarayların ihtişamını günümüz banyolarına taşıyor.

Graniser Seramik, tasarladığı yeni serisi ile geçmişin izlerini banyolara getiriyor. Klasik tasarımı modern bir bakış açısı ile yorumlanan seri, Ortaçağ’da saray süslemelerinde kullanılan damask deseni ile dikkat çekiyor. Değişen ihtiyaçlar ve farklı zevklere hitap etmek amacıyla tasarlanan Lucca, mermer hissi yaratan görünümüyle de göz kamaştırıyor.


Islak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilen seri 3 farklı renkten oluşuyor. Hem estetik hem de hijyenik bir ortam sunan serinin 15x60, 45x45, 2,5 x60, 30x60 farklı ebatları...