25 / 04 / 2024

en yüksek gökdelen

en yüksek gökdelen

Rusya’nın St. Petersburg kentinde Avrupa’nın en yüksek gökdeleni inşa ediliyor. 462 metre yüksekliğindeki ‘The Lakhta Centre’ adlı gökdelen Gazprom’un merkezi olarak kullanılacak.

Çin'de Dünya'nın en yüksek gökdeleninin temeli atıldı!

Hunan eyaleti Changsha şehrinde yüksekliği 838 metre olacak olan Sky City adlı gökdelenin temeli törenle atıldı. 1,05 milyon metrekarelik alana sahip olacak olan kulenin inşaatı 2014 Nisan'ında bitecek...

Şanghay Kulesi, Burç Halife ile yarışıyor!

Çin'in en yüksek gökdeleni olan ve inşası süren Şanghay Kulesi'nin yüksekliği 303,5 metreye ulaştı

Japonya'nın en yüksek gökdeleni "Mori JP Tower" açıldı!

Japonya'da inşaatı tamamlanan, ülkenin 330 metrelik en yüksek gökdeleni "Azabudai Hills Mori JP Tower" açıldı. 

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

BIST 100 endeksi gün ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.379,29 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 5.992,42 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcıların en çok merak etttiği sorular arasında yer alıyor. Dolar 10 gün sonra tam tamına böyle olacak! Doların geleceği en yüksek rakam belli oldu! Hemen bakın!

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

en yüksek gökdelen Haberi

en yüksek gökdelen

Rusya’nın St. Petersburg bölgesinde inşa edilen 462 metre yüksekliğindeki gödelende sona gelindi. Avrupa'nın en yüksek, dünyanın ise en yüksek 13'üncü binası olacak  ‘The Lakhta Centre’ adlı gökdelenin inşaatında 20 bin işçi çalışıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, 87 katlı gökdelen enerji devi Gazprom’un merkezi olarak kullanılacak. Gökdelen, dış cephesindeki 16 bin 500 adet cam paneli ve spiral tasarımıyla görenlerde hayranlık uyandırıyor.

Projenin mimarı olan Philip Niandrov gökdelenin Gazprom'dan geri kalan bölümünün de çok amaçlı konferans salonları, sağlık alanları, 2 bin kişilik bir amfitiyatro ve spor salonları gibi kamusal işlere tahsis edileceğini...