25 / 04 / 2024

Endeksa emlak profesyoneli

Endeksa emlak profesyoneli

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirlerle kapsamında Endeksa, online yayınlarına bir yenisini daha ekliyor.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına 'Dijital Dünyada Müşteri Kazanma' eğitimi!

Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini sürdürüyor. Endeksa, sponsor olduğu bu eğitim ile emlak danışmanlarına destek olmayı hedefliyor. 

Binlerce emlak profesyoneli Endeksa ile işini genişletiyor!

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirlerle kapsamında Endeksa, online yayınlarına bir yenisini daha ekliyor.

Emlak profesyonelleri networking zirvesinde buluştu!

TÜGEM, üyesi olan emlak profesyonellerini, 21 Eylül 2019 tarihinde Ertuğrul Belen ile networking zirvesinde Endeksa sponsorluğunda bir araya getirdi. 

İzmirli emlakçılara gayrimenkulde alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İzmirli emlak ofislerine özel düzenleniyor.

Antalyalı emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

Kürşat Tuncel'den İzmirli emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel gerçekleştirilecek.

Kürşat Tuncel'den Ankaralı emlak ofislerine satış eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel düzenlenecek. 

Emlakjet.com ve Endeksa’dan “evin değerini bilen” iş birliği!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa, evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı.

Endeksa emlak profesyoneli Haberi

Endeksa emlak profesyoneli

Teknoloji tabanlı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online yayınlarına devam ederek, binlerce emlak profesyonelinin Endeksa ile işini daha fazla geliştiriyor.

Endeksa Genel Müdürü Görkem Öğüt, canlı yayında yeni özellikleri anlattı ve soruları cevapladı. İlki 7 Mayıs’ta düzenlenen ve yoğun ilgi gören online sohbetin ikincisi 14 Mayıs saat 16.00’da düzenlenecek.

Öğüt, bu hafta Arsa Otomatik Değerleme ve Endeksa’nın yeni Mobil Uygulamasını anlatacak ve merak edilen soruları cevap...