19 / 04 / 2024

Endeksa

Endeksa

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

İnşaat maliyetleri yükseliyor! Bir senede konut fiyatları tavan yaptı!

İnşaat üretim maliyetleri ise Mart ayında bir önceki aya oranla yüzde 9,58 bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 101,57 arttı! Bir senede konut fiyatları tavan yaptı.

Endeksa Masters, İzmirli Gayrimenkul Danışmanları ile buluşmaya hazırlanıyor!

Endeksa tarafından hayata geçirilen “Masters” eğitimlerinin yeni adresi belli oldu. 

Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm!

Endeksa.com, iki yeni özelliği olan Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm'ı yayına aldı. İşte detayları...

Endeksa'da arazi ve ofislerin satış ve kira değerleri!

Konutların güncel satış ve kira değerlerini sunan Endeksa, arsa/arazi ve ofis/büroların güncel satış ve kira değerlerini de kullanıcıların hizmetine sunuyor...

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinde otopark bulunuyor!

İstanbul'da konutların yüzde 42'sinin otoparkı bulunuyor. Otoparklı konutların en çok olduğu ilçelerin başında yüzde 74 ile Kadıköy gelirken, bu oran Adalar'da yüzde 1.

Ankara’da konutun ortalama geri dönüş süresi 16 yıl!

Ankara genelinde konutların geri dönüş süresinin ortalama 16 yıl olduğu görülüyor. Endeksa verilerine göre Ankara’da 2+1 konutların geri dönüş süresi ortalama 13 yıl iken, 3+1 konutlarda bu oran 19 yıl olarak belirleniyor.

İstanbul’da konut yatırımının geri dönüşü dünya şehirleriyle aynı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’da konut yatırımının geri dönüş süresi 21 yıl. İstanbul, geri dönüş süresinde Madrid, Kopenhag ve Brüksel ile aynı seviyede.

Çekmeköy’de ortalama konut metrekare fiyatı 3 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre, konut projeleri ile öne çıkan Çekmeköy’de konut satış fiyatları ortalama 2 bin 825 TL/metrekare ile 4 bin 150 TL/metrekare arasında değişiyor. Ortalama konut satış fiyatının 3 bin TL/metrekare olduğu ilçede, konutların ortalama geri dönüş süreleri 24 yıl.

Gayrimenkul sektöründe veri analitiği çözümü: Endeksa!

Gayrimenkul sektörünün teknoloji ve veri odaklı gelişimine katkı sağlayan endeksa.com, sektöre yenilikçi ve benzersiz hizmetler sunuyor.

ERA Gayrimenkul, Endeksa’yı seçti!

Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

İstanbul’da 3+1 konutların geri dönüşü en az 21, en çok 32 yıl!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’un ilçe bazında değerlemesine bakıldığında, 2+1 konutların geri dönüş sürelerinin 19 ila 31 yıl, 3+1 konutların geri dönüş sürelerinin ise 21 ila 32 yıl arasında olduğu belirleniyor.

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Endeksa yeni sistemini duyurdu! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satım sürecinde hızlı, güvenli ve kaliteli bir deneyim yaşatan Endeksa, yeni özelliğiyle Türkiye’de bir ilke daha imza attı. İşte detaylar...

Kiralar en çok hangi ilde arttı? Yüzde 278,61'lik rekor artış!

Geçtiğimiz Nisan ayındaki konut piyasasının genel görünümünü masaya yatıran Endeksa, kiraların en çok arttığı ili masaya yatırdı. Peki kiralar en çok hangi ilde arttı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Nisan'da yüzde 147 arttı! Satılık ve kiralık ev fiyatları rekora doymuyor!

Endeksa tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de Nisan ayı itibarıyla ev satış fiyatlarında senelik değer yükselişi yüzde 147, kira fiyatlarında ise yüzde 120 seviyesinde oldu. 

Kiralar yüzde 133,2 arttı! Türkiye'de ortalama kira bedeli ne kadar? İşte il il kira fiyatları!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa Türkiye'deki ortalama kira bedelini açıkladı. Peki Türkiye'de ortalama kiralar ne kadar? İşte kira bedelleri en yüksek iller...

En değerli ilçeler belli oldu! O ilçede fiyatlar yüzde 175 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından Türkiye'nin en değerli ilk 10 ilçesi açıklandı. İşte o liste ve fiyat değişimleri...

Ege Bölgesi'nde yüzde 154 arttı! Ev alacaklar dikkat! Deprem ve pandemi...

Ege Bölgesi'nde konut fiyatlarının yüzde 154'lere varan oranlarda yükseldiğinin altını çizen Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkul fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Endeksa Masters İzmir eğitimi 29 Mart tarihine ertelendi!

Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan Endeksa, “Masters” eğitimlerinin İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan etkinliği 29 Mart 2022 tarihine ertelendi. 

Endeksa Masters, İzmirli Gayrimenkul Danışmanları ile buluşmaya hazırlanıyor!

Endeksa tarafından hayata geçirilen “Masters” eğitimlerinin yeni adresi belli oldu. 

Endeksa, Emlak Danışmanının 365 Günü eğitimini ücretsiz verecek!

Endeksa, Masters adı altında bir araya getirerek yaygınlaştırmayı planladığı eğitimlerine son sürat devam ediyor.

Konut fiyatları 2 yılda yüzde 132 arttı!

Teknoloji Odaklı Gayrimenkul Değerleme Platformu Endeksa’nın güncel verilerine göre, Türkiye'de konut satış fiyatları son 1 senede yüzde 63, 2 senede ise yüzde 132 arttı.

Endeksa Haberi

Endeksa

Büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanıp tüm Türkiye için gayrimenkul değeri, lokasyon veri analizi ve tahminlerini sunan Endeksa ile ticari gayrimenkulün önde gelenlerinden, broker, eğitmen ve yazar Ulvi Kocailik içinde bulunduğu sektör için önemli bir iş birliğine imza attı.

iş birliği kapsamı bütününde düzenlenecek olan “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile teknolojiyi etkin kullanan, donanımlı danışmanların sektöre kazandırılması hedefler arasında.

İş birliği kapsamı dahilinde Ulvi Kocailik’in ticari gayrimenkul uzmanlığı ile ilgili şekilde temel bilgileri anlatacağı, “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile birlikte Endeksa’nın ticari gayrimenkul otomatik değer tespiti ve sektör raporu gibi ayrıntıları da içeren Platin üyeliğinin üç aylık kullanım hakkı danışmanlar ile buluşturuluyor. İlki, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü, 13:00-19:00 saatleri arasında Bostancı Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan eğitim, yıl içinde...