19 / 04 / 2024

Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm!

Endeksa’dan iki yeni hizmet: Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm!

Endeksa.com, iki yeni özelliği olan Arsa Değeri Hesaplama ve Endeksa Alarm'ı yayına aldı. İşte detayları...



Tüm Türkiye’de konut, işyeri ve arsa değer bilgisinin yanı sıra otomatik konut değerleme hizmeti sunan Endeksa.com, iki yeni özelliği yayına aldı.  Artık kullanıcılar imar bilgisini girerek tüm Türkiye’de arsa değer bilgisini otomatik olarak hesaplayabiliyor. Konut imarlı arsaların değerlerini hesaplamak için kullanıcıların lokasyon seçtikten sonra alan büyüklüğü ve kat iznini belirtmeleri yeterli oluyor.

Endeksa Alarm ise kullanıcıların aradıkları gayrimenkule kolayca ulaşmalarını sağlıyor. Lokasyon ve özelliklerine uygun gayrimenkuller Endeksa kullanıcılarına gösteriliyor. Kullanıcılar aynı zamanda Endeksa Alarm ile buldukları gayrimenkulün değerini Endeksa’nın gelişmiş otomatik değerleme teknolojisi ile hesaplayarak fiyatını öğrenebiliyorlar.

Gayrimenkul değeri ile ilgili sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini belirten Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, "Endeksa gelişmiş teknolojisi ile tüm Türkiye’de konut, işyeri ve arsa değerlerini sunuyor. Endeksa’yı kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştiriyoruz. Sunduğumuz iki yeni hizmet ile kullanıcılarımıza daha fazla değer katacağımıza inanıyoruz" dedi.

 


Geri Dön