29 / 03 / 2024

Endonezya depremleri

Endonezya depremleri

Endonezya'nın batısında meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe sebep oldu. Yetkililer şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da hasar raporu veya tsunami uyarısı olmadığını söyledi.

Endonezya'da 6.6 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi 'nden yapılan açıklamada, merkez üssü Endonezya'nın Halmahera adasındaki Tobelo kentinin 157 kilometre batısı olan depremin, 55 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Endonezya'da 7 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın doğusunda 7 şiddetinde deprem meydana geldi. Endonezya'daki Ternate adası ve Maluca adalarının 150 kilometre kuzeybatısındaki denizde meydana gelen depremin yerin 65 kilometre derinliğinde olduğu açıklandı.

Endonezya'da 7.3 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın doğusunda 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, depremin yerel saatle 09.31'de Maluku takım adaları açıklarında, denizin 46 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Endonezya'da 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'da 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, depremin yerel saatle 09.31'de Maluku takım adaları açıklarında, denizin 46 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Endonezya'da deprem meydana geldi!

Endonezya' nın doğusundaki Maluku Tenggara'da 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Kurum, ilk belirlemelere göre can kaybına neden olmayan depremin ardından tsunami uyarısı yapmadı.

Endonezya'da iki deprem meydana geldi!

Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu'na göre, Endonezya'nın Pasifik kıyılarında 5.1 ve 5.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.Depremin ardından bölgede tsunami uyarısı yapılmadı.

Endonezya'da 6.2 büyüklüğünde deprem!

Halkla İlişkiler ve Veri Bilgisi Merkezi Başkanı Sutopo Purwo Nugroho yaptığı açıklamada, merkez üssü Sulawesi bölgesinin kuzeyindeki Maluku olan depremin derinliğinin, 10 kilometre olduğunu belirtti.

Endonezya'da 5,9 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın batı sahili açıklarında 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü, Kuzey Sumatra eyaletine bağlı Nias adasının 91 kilometre kuzeybatısı olarak açıklanan deprem nedeniyle binalar 5 saniye kadar sallandı...

Endonezya'nın Cava adasında deprem meydana geldi!

Endonezya'nın Cava adasında deprem meydana geldi. Kroya kasabasının 40 kilometre kadar güneyinde, 83 kilometre derinlikte meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığı belirtildi...

Endonezya açıklarında deprem meydana geldi!

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi'ne göre Endonezya'nın doğu kıyısı açıklarında 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği, ilk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı bulunmadığı bildirildi...

SON DAKİKA: Endonezya'da 7,1 şiddetinde deprem oldu!

Endonezya'nın Bali Denizi açıklarında 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte bütün ayrıntılar...

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye'nin dehşet verici depremleri: En büyüğü 8 şiddetindeki yıkıcı güç!

Türkiye'de son dönemde meydana gelen Maraş Depremleri büyük hasara ve can kaybına neden oldu. 8 şiddetindeki en büyük deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açtı. Antakya Depremi ise Türkiye tarihindeki en büyük deprem olarak kaydedildi! İşte Türkiye'nin en büyük depremleri...

Son dakika deprem nerede bakılır? 14 Mayıs deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

14 Mayıs nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 14 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Az önce deprem nerede oldu? En son ne zaman deprem oldu? İşte tek tek deprem olan iller! Kandilli açıkladı...

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 13 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

12 Mayıs az önce deprem nerede oldu? Yakınlarda deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 12 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce deprem mi oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl örğrenebilirim? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremler listesine dair detaylar!

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Son depremler! 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem listesi!

Deprem listesi araştırılan konular arasındadır. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımda olan depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Az önce deprem nerede oldu? 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Global şirketlerde deprem alarmı! Operasyonlarını İstanbul dışına taşıyorlar! Global şirketlerin gözdesi hangi şehir?

Kahramanmaraş depremleri sadece vatandaşları değil, global şirketlerin yöneticilerini de endişelendiriyor. İstanbul üzerinden Ortadoğu, Asya ve Türki Cumhuriyetler gibi çok geniş bir coğrafyayı yöneten şirketler, deprem riski nedeniyle operasyonlarını farklı şehirlere taşımayı planlıyor.

İTÜ deprem raporunu tamamladı: İmar affı bir daha gündeme gelmemeli! 

İTÜ, Kahramanmaraş depremleri ile ilgili hazırladığı raporunu tamamladı. Peki raporda hangi tespitlere yer verildi? 

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Endonezya depremleri Haberi

Endonezya depremleri

Endonezya'nın batısında meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe sebep oldu. Yetkililer şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da hasar raporu veya tsunami uyarısı olmadığını söyledi.

6,4 büyüklüğündeki deprem Sumatra adasının 50 kilometre uzağında ve yerden 38 kilometre derinlikte meydana geldi. 2004 yılının Aralık ayında Sumatra adası açıklarında meydana gelen 9.1 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami olmuştu ve afette 230 bin kişi hayatını...