28 / 03 / 2024

Endülüs Park ne zaman açılacak

Endülüs Park ne zaman açılacak

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM açıldı. Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. 101 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezi, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta.

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Şufa hakkı süresi ne kadar?

 Şufa hakkı, önalım hakkı olarak adlandırılan bir hak olup paylı mülkiyette hissedarın payını satması durumunda öncelikli olarak satın alma yetkisi verir. Bu hak dava ile çözümlenir ve bu dava belirli bir sürece yayılır. Peki şufa hakkı süresi ne kadar olur? İşte şufa hakkı süreci...

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Açık Öğretim Lisesi ek sınavlar ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL ek sınavlarını 7-8-9 Ekim 2023'te çevrimiçi platformda gerçekleştireceğini duyurdu. Mezuniyeti göz önünde bulunduran öğrenciler için bu tarihler, eğitim yolculuklarında önemli bir aşama olarak öne çıkıyor. İşte 2023 AÖL sınavlarına dair tüm detaylar...

Bekçilik sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Bekçilik sınavının ne zaman ve hangi tarihte yapılacağı pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki bekçilik sınavı ne zaman, bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bekçi alımı sınav tarihi açıklandı! Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Son dakika açıklaması! 

'Bekçilik yazılı sınavı ne zaman yapılacak?' sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Bekçi alımı sınav tarihi açıklandı. İşte o tarih ve ayrıntılar...

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama Mayıs 2023! Kimler 4 bin 336 TL alacak?

Evde bakım maaşı alan binlerce vatandaş Mayıs ayına girilmesiyle beraber 'Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? 

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Endülüs Park ne zaman açılacak Haberi

Endülüs Park ne zaman açılacak

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM açıldı. Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. Alışveriş merkezi ve rezidansı ile prestijli markaları çatısı altında toplayan Endülüs Park AVM, şık restoran ve kaleleri ile müşterilerine sosyal imkanlar sunuyor. 101 mağazanın yer aldığı üstü açık alışveriş merkezi, Mudanya ve şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta. Açılışı alışveriş merkezinin girişindeki dev kurdeleyi keserek gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bursalılar sağlıktan spora ve sosyal alanlara kadar ne istiyorlarsa Nilüfer'e gelsinler. Nilüfer önde ve lider bir ilçe" dedi. 





Harbi