19 / 04 / 2024

Enerji Etkin planlama

Enerji Etkin planlama

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. Düzenlenen kampanyaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK destek verdi.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümle kuraklığın önüne geçebiliriz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla akıllı ve çevreci bir şehir kurulabilecek. Dijitalleşen çağla birlikte evler de akıllanıyor. Kuraklığın kapımızı çalmaya başladığı bir dönemde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları enerji etkin bir biçimde değerlendirilebilecek.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Konutların küresel elektrik tüketimindeki payı yüzde 50’yi geçti!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından düzenlenen Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Enerji Etkin, Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri” ele alındı. 

Konforlu ve enerji verimli yapılar için yalıtım şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, ısı yalıtımının öneminden bahsetti. Şen, ''konforlu ve enerji verimli yapılarda sürdürmek istiyorsak; ısı, su, ses ve yangın yalıtımının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamalıyız" dedi.

Gayrimenkul'de Dijital Pazarlama Eğitim Semineri 9 Haziran'da!

Gayrimenkul sektöründeki eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı sunan ''Gayimenkul'de Digital Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci'' eğitim semineri 9 Haziran'da.

Gayrimenkulde Etkin Planlama Süreci semineri 9 Haziran'da!

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. GYODER Akademi, "Gayrimenkulde Dijidal Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci" eğitim semineri verecek. Seminer 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sertifika programı düzenliyor!

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Lotus Müteahhitlik Planlama İnşaat Mühendislik Enerji Madencilik ve Taşımacılık Anonim Şirketi, Fatih Topbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 milyon TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi'nde kuruldu.

Enerji Verimliliği Derneği 15. şubesini Van'da açtı!

Türkiye’de etkin projeler geliştiren Enerji Verimliliği Derneği, geçtiğimiz şubat ayında açılan Adana Şubesi’nin ardından, Van’da on beşinci şubesini açtı.

Yapı biyolojisi nedir?

Yapı biyolojisi; yapı malzemelerinin toksik değerleri, gaz salımı, nem tutma kapasiteleri, iklimlendirmenin hava kalitesine etkisi, radyoaktivite, yapıların enerji etkin, bütüncül tasarımı gibi yapısal çevrenin iyileştirilmesi için birçok başlığı içeriyor

Sağlıklı kentler için yapı biyolojisi gerekli mi?

Yapı biyolojisi; yapı malzemelerinin toksik değerleri, gaz salımı, nem tutma kapasiteleri, iklimlendirmenin hava kalitesine etkisi, radyoaktivite, yapıların enerji etkin, bütüncül tasarımı gibi yapısal çevrenin iyileştirilmesi için birçok başlığı içeriyor

Enerji Etkin planlama Haberi

Enerji Etkin planlama

2014 Alman-Türk Araştırma, Eğitim ve İnovasyon Yılı Enerji Etkin Kentsel çerçevesinde Nevşehir'de Planlama Uygulamaları Semineri düzenlendi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın destek verdiği Kapadokya Lodge otelde düzenlenen seminere, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Daire Başkanı Alı Özkır, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek ve Türkiye ve Almanya'daki üniversitelerde bulunan bilim adamları katıldı. 


Muşkara...