27 / 04 / 2024

Enflasyon beklentisi ne durumda

Enflasyon beklentisi ne durumda

Merkez Bankası beklenti anketinde yılsonu TÜFE tahmini yüzde 8.29'dan 8.30'a çıktı. Yıl sonu cari açık tahmini 50.1 milyar dolar olarak kalırken, büyüme öngörüsü yüzde 3.3'ten 3.4'e çıktı.

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

5 aylık enflasyon rakamı resmen belli oldu! Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zam tablosu!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. 5 aylık enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından gözler emekli ve memur maaşların çevrildi. Peki Memur ve emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Ekim ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon verileri, gündemin odak noktasında yer almaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağına dair meraklar artmış durumda.

TCMB'nin faiz kararı yarın belli olacak! Merkez Bankası faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararı yarın belli olacak. Peki Faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

TÜİK enflasyon rakamları sonrası döviz kurları! Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, yıllık enflasyon yüzde 60 eşiğini aştı ve yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar yukarı yönlü hareket ederken euro bugün ne kadar oldu? 3 Ekim Salı e

Enflasyon verileri ne zaman saat kaçta açıklanacak? 2023 Eylül enflasyon rakamları ne zaman belli olacak? 

Ekim ayının ilk haftasında Eylül ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı enflasyon verileri ne zaman belli olacak? 

Enflasyon beklentisi ne durumda Haberi

Enflasyon beklentisi ne durumda

Merkez Bankası'nın (TCMB) temmuz beklenti anketinde, yıl sonu TÜFE beklentisi bir önceki anketteki yüzde 8.29'dan yüzde 8.30'a yükseldi.


Yıl sonu cari açık tahmini 50.1 milyar dolar olarak kalırken, büyüme öngörüsü yüzde 3.3'ten 3.4'e...