29 / 03 / 2024

enflasyon oranları 2014

enflasyon oranları 2014

Yurt içi üretici fiyat endeksi ile üretici fiyat endeksi oranları olan enflasyon rakamları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. İşte, enflasyon oranları Ekim 2014 verileri..

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

Enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kasım ayı enflasyon oranları açıklandı. Enflasyondaki güncelleme sonrasında Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faiz oranları Aralık ayında ne kadar oldu?

TEFE TÜFE oranları Nisan 2019!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları bugün açıklandı. İşte TEFE TÜFE oranları Nisan 2019...

2019 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Böylece 2019 Nisan ayı kira artış oranları belli oldu. İşte kira artış oranları Nisan 2019...

Mart 2019 TEFE TÜFE oranları!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019 Şubat dönemine ait enflasyon oranlarını açıkladı. İşte TÜİK'in açıkladığı Mart 2019 TEFE TÜFE oranları...

TEFE TÜFE oranları Mart 2019!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019 Şubat dönemine ait enflasyon oranlarını bugün açıkladı. İşte TÜİK'in açıkladığı TEFE TÜFE oranları Mart 2019...

2019 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Böylece 2019 Mart ayı kira artış oranları belli oldu. İşte kira artış oranları Mart 2019...

TEFE TÜFE oranları Şubat 2019!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019 Ocak dönemine ait enflasyon oranlarını bugün açıkladı. İşte TÜİK'in açıkladığı TEFE TÜFE oranları Şubat 2019...

enflasyon oranları 2014 Haberi

enflasyon oranları 2014

Enflasyon oranları Ekim 2014!

Yurt içi üretici fiyat endeksi ile üretici fiyat endeksi oranları olan enflasyon rakamları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. 


3 Ekim 2014 tarihinde Eylül ayı dönemine ait, enflasyon rakamları aşağıda yer alıyor:


Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi, Eylül 2014


Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,85 arttı


Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2014 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre %0,85, bir önceki yılın Aralık ayına göre %7,24, bir önceki yılın aynı ayına göre %9,84 ve on iki aylık ortalamalara göre %9,84 artış gösterdi.


Sanayinin dört sektörünün bir önceki aya göre değişimleri; madencilik ve taşocakçılığı sektöründe %0,22 düşüş, imalat sanayi sektöründe %0,90 artış, elektrik ve gaz sektöründe %0,94 artış ve su sektöründe %0,16 artış olarak gerçekleşti.


En yüksek aylık artış gıda...