27 / 04 / 2024

Enflasyon oranları Ağustos 2015

Enflasyon oranları Ağustos 2015

Ağustos 2015 dönemine ait enflasyon oranları, 3 Eylül'de Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre, ÜFE aylık %0,98 arttı. TÜFE ise aylık %0,40 arttı. İşte enflasyon oranları Ağustos 2015..

Enflasyon oranları Ağustos 2015!

Ağustos 2015 dönemine ait enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 3 Ağustos 2015 tarihinde açıklandı. İşte enflasyon oranları Ağustos 2015....

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

Ağustos 2023 enflasyon rakamları az önce açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Ağustos 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan TEFE TÜFE Temmuz 2023 rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen duyuruldu. İşte son dakika TEFE TÜFE Ağustos 2023 rakamları...

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu?

Ağustos ayı kira artış oranı, temmuz ayı enflasyon verilerinin belli olmasının ardından belli oldu. 2023 yılı için kira artış oranı yüzde 25 olarak kararlaştırılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklama ile beraber, kira yüzde 25 zam sınırlamasının uzatıldığını belirtti.

İş yeri sahipleri ve kiracılar dikkat! İş yeri ağustos kira tarifesi belli oldu!

Kira artışları, iş yerlerinde 12 aylık ortalama TÜFE (enflasyon) rakamlarına göre yapılmaya devam ediyor. Peki İş yeri ağustos ayı kira bedeli ne kadar oldu? İşte İşyeri ağustos kira tarifesi.

Dolar için ağustos uyarısı! Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar ne kadar olacak?

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte dolar kurunda yükseliş başladı. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar için ağustos uyarısı! Dolar ne kadar olacak?

Ağustos ayı kira artış oranı belli oldu: 2023 Ağustos kira zammı ne kadar oldu? 

TÜİK ağustos ayı kira artış oranı TEFE-TÜFE netlik kazandı. Ağustos 2023 kira zammı bugün belli olan TÜİK enflasyon verileri kapsamında netlik kazandı. İşte detaylar...

Kira artışı nasıl hesaplanır? Ağustos kira artış oranı ne zaman belli olacak? 

TÜİK tarafından açıklanacak temmuz ayı enflasyon verilerinden sonra kira zam oranları da belli olacak. Ev sahibi ve kiracılar 2023 Ağustos ayı konut ve iş yeri kira zam oranlarının nasıl hesaplandığını sorguluyor. Peki, Kira artışı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi! 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacak!

Politika faizinde yaşanan artışın ardından kredi kartı ve KMH faiz tavanı da yükseldi. İşte 1 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla geçerli olacak yeni oranlar...

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Ağustos itibarıyla kredi kartı faiz oranları yükselecek!

Merkez Bankası'nın faiz artışı kararından sonra banka kredi faizleri 1 Ağustos'tan sonra yükselecek. İşte detaylar...

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Enflasyon oranları Ağustos 2015 Haberi

Enflasyon oranları Ağustos 2015

Enflasyon oranları Ağustos 2015!

Ağustos 2015 dönemine ait enflasyon oranları, 3 Eylül'de Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre, Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,98 arttı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ise aylık %0,40 arttı.


Yurt içi üretici fiyat endeksi Ağustos 2015


Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,98 arttı

Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2015 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,98 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,19 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %6,21 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %6,14 artış gösterdi.


Sanayinin dört sektörünün bir önceki aya göre değişimleri; madencilik ve taşocakçılığı sektöründe %0,81 düşüş, imalat sanayi sektöründe %0,91 artış, elektrik ve gaz sektöründe %2,53 artış ve su sektöründe %0,01 artış olarak gerçekleşti.


En...