20 / 04 / 2024

Enflasyonla Topyekün Mücadele

Enflasyonla Topyekün Mücadele

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları 13 maddede tüm detaylarıyla!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "13 maddede site yönetimlerinde yolsuzlukla mücadele yanlışları" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Murat Kurum: Depremle mücadele terörle mücadele kadar önemli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, depremle mücadelenin terörle mücadele kadar önemli olduğunu söyledi.

Binalarda tasarruf için kentsel dönüşüm fırsatı değerlendirilmeli!

İZODER, iklim değişikliğiyle mücadele amacıyla ve binalarda enerji verimliliğinin sağlanması için “Tek yol U dönüşü” hareketine start verdi.

İstanbul'un dönüşüm maliyeti 500-600 milyar TL!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki kentsel dönüşümün topyekun mücadele, birlikte çözüm bulmak ve devlet kaynaklarının aktarımına bağlı olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, İstanbul'un dönüşüm maliyetinin 500-600 milyar Türk Lirası olduğuna dikkat çekti.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele tam gaz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlatılan kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Murat Kurum: Trabzon Uzungöl'de dönüşüm projesine başladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uzungöl'deki, Ayder'deki, Türkiye'mizdeki doğal olan, güzel olan, korunması gereken tüm alanları korumak için çalıştıklarını belirterek, "Bu çerçevede Valiliğimizle birlikte kaçak yapılarla mücadele kapsamında bu tür yapıların yıkımını gerçekleştirdik, bir dö

Türkiye'nin Gazze'de yaptırdığı hastane koronavirüsle mücadele için hizmete başladı!

TİKA, Gazze'deki en büyük Türk hastanesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Kovid-19'la mücadele amacıyla Filistin makamlarına devretti

Bogota'da Covid-19 ile mücadele kapsamında sahra hastaneleri kuruldu!

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da Covid-19 ile mücadele kapsamında sahra hastaneleri kuruldu.

Enflasyonla Topyekün Mücadele Haberi

Enflasyonla Topyekün Mücadele

“Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına bir destek de Ender İnşaat'tan geldi. Firma, devam eden mevcut kampanyasına ek olarak 31 Ekim tarihine kadar projeden konut alacaklara ekstra yüzde 10 indirim uygulayacağını bildirdi. 

Ender İnşaat, başkentin yenilenen yüzü Mamak’ta hayata geçirdiği prestijli projesi ‘İNCİYAKA ANKARA’ da konut alıcılarına mevcut kampanyaya ek olarak ekstra yüzde 10 indirim yapıyor. 

Hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programını desteklediklerini dile getiren Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman; “Ülkemizin yaşadığı kur saldırılarına karşı başlatılan kampanyaya birçok alanda firma destek veriyor. Konut sektöründe de Ender İnşaat olarak “biz de varız” dedik ve İNCİYAKA ANKARA projemizde alıcılara ekim ayı sonuna kadar ekstra yüzde 10 indirim başlattık.  Yüzde 10’luk fiyat avantajını projemizde şuan devam eden; yüzde 30 peşinat, yüzde 50’si teslimde,...