24 / 04 / 2024

Engelli kontenjanı Kiptaş Hadımköy 3 Etapta var mı

Engelli kontenjanı Kiptaş Hadımköy 3 Etapta var mı

Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta özürlülere kontenjan var mı? Hadımköy 3. Etap Kiptaş konutlarında sakatlar için özel kontenjan ayrıldı mı? Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3. Etap kampanyasından özel fırsatlar var mı? Cevaplar haberimizde...

Sosyal konut projelerinin yüzde 5'i engelli vatandaşların!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Twitter'dan paylaşım yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerinde, engelli vatandaşlar için yüzde 5 kontenjanı ayrıldığını dile getirdi. 

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

Esenyurt konut mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta 2010 yılında mağdur edilen vatandaşlar birleşti ve bugün eylem yaptı. Eylemde engelli kontenjanında ev alan Tuncay K. isimli bir kişi inşaatın en üst katına çıkarak sesini duyurmaya çalıştı.

Kiptaş'ta mobbing krizi!

Kiptaş’ta servis şoförü olarak çalışan yüzde 81 engelli A. B., kendisini binanın tuvaletine almadığını öne sürerek müdür hakkında şikâyetçi oldu, müdür olayı doğruladı: Sözleşmemde yok.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de engelli kontenjanı var mı?

3 ayrı bölgede satışa çıkan TOKİ, 18.Bölge ve 19.Bölge'de toplam 1100 konut satışa çıkarırken, 23.Bölge Alt Gelir Grubu için 400 konut satışa sundu. Kayaşehir 23.Bölge'de engellilere kontenjan var mı?

TOKİ Kayaşehir 18. ve 19.Bölge'de engellilere kontenjan ayrıldı mı?

TOKİ, 18. Bölge 1. etap ve 2 etap, 19.Bölge ve 23. Bölge'de toplam 1.500 daireyi satışa çıkardı. TOKİ 18. Bölge ve 19. Bölge'de engelli vatandaşlara kontenjan ayırdı mı?

Karapınar TOKİ kurasına engelliler itiraz etti!

Karapınar TOKİ kurasına engelliler itiraz etti. Karapınar TOKİ konutları için gerçekleştirilen konut kurasında engelliler ve yakınları kendilerine 4 engelli kontenjanı olduğunu ancak 1 engelli çekilişi yapıldığını söyleyerek tepki gösterdi.

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ!

TOKİ engelli kontenjan Ankara Altındağ detayları haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 99 bin 89 lira ile 134 bin 865 lira arasında değişiklik gösteriyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ engelli kontenjanı kapsamında 39 tane daire 99 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde engellilere kontenjan ayrıldı mı?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta özürlülere kontenjan var mı? Hadımköy 3. Etap Kiptaş konutlarında sakatlar için özel kontenjan ayrıldı mı? Engelliler için Kiptaş Hadımköy 3. Etap kampanyasından özel fırsatlar var mı? Cevaplar haberimizde...

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanında başvuru için son 4 gün!

TOKİ Adana Karaisalı engelli kontenjanı kapsamında satışa sunulan 1 adet konut için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni engelli kontenjanında başvuru için son 2 gün!

1 adet dairenin yalnızca engelli vatandaşlar için satışa sunulduğu TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 71 bin675 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi engelli kontenjanı başvuru için son 2 gün!

12 adet dairenin yalnızca engelli vatandaşlar için satışa sunulduğu TOKİ Kayseri Melikgazi projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 51 bin 729 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Engelli kontenjanı Kiptaş Hadımköy 3 Etapta var mı Haberi

Engelli kontenjanı Kiptaş Hadımköy 3 Etapta var mı

Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde engellilere kontenjan ayrıldı mı? 


KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde engelliler için özel kampanya var mı? Özürlü vatandaşlar, KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'tan özel fırsatlarla yararlanabilecek mi? Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta sakatlar için özel bir kampanya var mı?


Başvuruları 18 Mart 2014 tarihinde başlayan ve 4 Nisan 2014'e kadar sürecek olan KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde 1.472 konut yer alacak. KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'ta tamamı 2+1, 84 konut bulunuyor ve konutlar 96 bin TL'den satılıyor. 


KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap'ta engelliler için özel bir kontenjan ayrılmadı. Engelli vatandaşlarımız da KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinden ev sahibi olmak için normal kuraya katılacak.



Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesine kimler başvurabilir? Tıklayın ve öğrenin!
Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta başvuru sayısı 3 bini aştı!

Emre...