23 / 04 / 2024

enkaz park otel

enkaz park otel

Şehir Plancıları Odası Eski Genel Başkanı Erhan Demirdizen, Park Otel'de yeni bir sayfanın açıldığını yazdı.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Park Dedeman Levent Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel"in 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Park Dedeman Levent Otel binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

enkaz park otel Haberi

enkaz park otel
Gümüşsuyu'ndan Taksim'e çıkarken sol tarafta tarihi bir bina olan Almanya Başkonsolosluğu'nu görürsünüz. Onun hemen yanında da, 100-150 yıllık eski eser yapıların arasından devasa cüssesiyle kendisini gösteren inşaat halinde bir bina daha vardır. Artık kanıksadığınız bu ''enkaz''a fazla takılıp kalmadan birkaç adım daha atınca Taksim meydanına çıkmış olursunuz. Bu ''enkaz'' Taksim'e giderken fazla dikkatimizi çekmez ama vapurda çay içerken birden gözümüzü ve vicdanımızı rahatsız eden bir kazulete dönüşür. Oysa eski İstanbul'un Sarayburnu'yla başlayıp Ayasofya ve Sinan külliyeleriyle devam eden şiirsel silueti, Haliç'in diğer tarafına geçince Galata kulesiyle doruğuna ulaşır. Ama gözümüzü biraz daha sağa çevirince, Taksim'den başlayıp batı yönüne doğru bitmek bilmeyen arsızlıkta bir binaya takılıp kalmaktan kendimizi alamayız. Bu binanın yasalara, kurallara, planlara, ahlaka,...