19 / 04 / 2024

ENR İnşaat sancaktepe

ENR İnşaat sancaktepe

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Enver Akıl tarafından kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

ENR İnşaat sancaktepe Haberi

ENR İnşaat sancaktepe

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Ender Erdem'e ait. 


ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taathhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Nizamlı Sokak,...