23 / 04 / 2024

Enver Hamzaoğlu

Enver Hamzaoğlu

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Enver Paralı'nın mirası için dava süreci başladı!

İş adamı Enver Paralı’nın milyonlarca liralık mirası, oğlu Ahmet Galip Paralı tarafından sahte vekâletname çıkarılarak ele geçirildi. Torunu Ömerhan Kuru tarafından ortaya atılan iddiayı araştıran savcılık, vekâletnamenin sahte olduğunu belirledi...

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Karslıoğlu, İlker Rodin Sayı ve Oktay Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu. 

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gezici tarafından kuruldu.

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Uğur Enver Güvenç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Enver Hamzaoğlu Haberi

Enver Hamzaoğlu

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT...