29 / 03 / 2024

Enza Home projeleri

Enza Home projeleri

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

Ziraat Bankası kartı olan herkese +3 taksit daha! Son tarih 31 Temmuz 2023…

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan tüm müşterilerine ek olarak +3 taksit imkânı daha verdiğini duyurdu. Enza Home’da yapılacak tüm alışverişlerde geçerli olacak kampanya 31 Temmuz 2023’te sona eriyor.

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Enza Home yüzde 15 indirimli! Bu habere bakmadan geçmeyin! 3 Ekim 2022 Enza Home fiyat listesi!

Enza Home 1-4 Ekim tarihleri arasında seçili mobilya oronlerinde yüzde 10 ila 15 arasında değişen oranlarda indirime gitti. İşte Enza Home indirimli fiyat listesi

Enza Home’da hem yüzde 25 indirim hem de 36 taksitle 4 ay sonra öde! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan tüm mobilyalarda geçerli 36 ay taksit imkanı, buna ek olarak 4 ay sonra ödemeye başlama imkanı herkesi sevindirecek. Enza Home’da seçili mobilyalarda yüzde 25 indirim sizleri Enza Home mağazalarında bekliyor. İşte, Enza Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Enza Home projeleri Haberi

Enza Home projeleri

1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak Enza Home Book, Yataş tarafından İstanbul Four Seasons Hotel'de basın toplantısında tanıtıldı.


Enza Home'un kuruluşu ve büyümesine ilişkin bilgiler veren Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Enza Home, sadece bir mobilya markası değil, bir ev için beyaz eşya haricindeki neredeyse tüm eşyalarını bünyesinde bulunduran bir marka. Enza'nın mobilya, yatak, ev tekstili portföyüne bu yıl halı ve aydınlatma koleksiyonunu ekledik. Müşterilerimizden çok büyük bir beğeni alıyoruz ki son 4 yılda sektörün en çok büyüyen markalarından biri olduk." dedi.


Öztaşkın, müşterilerinin evlerini daha güzel dekore etmeleri için Enza Home Book projesini geliştirdiklerini, hem yurt içinde hem yurt dışında beğeni göreceğini düşündüğünü söyledi. 


Öztaşkın, cirolardan daha ziyade, çözüm ortağı olmaya çalıştıklarını...