23 / 04 / 2024

Epal malzemeleri

Epal malzemeleri

Ahşap palet markası Epal pazarını genişletiyor. Avrupa Palet Üreticileri Birliği'nin (EPAL) aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 17 ülkedeki lisanslı üreticileri tarafından kurulan Ulusal Komiteler, EPAL paletlere duyulan güveni daha artırıyor.

Disi İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disi İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Müjdeci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler, Mahmutbey 13. Sokak'ta kuruldu.

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Metin Elikara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Süleyman İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta kuruldu.

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferoğlu İnşaat Malzemeleri Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bağrıyanık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Mazlum Sokak'ta kuruldu.

Pikok Elektrik İnşaat Malzemeleri İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Pikok Elektrik İnşaat Malzemeleri İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, K. A. Aldelgelil El Gallal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi'nde kuruldu.

Çınartaş Mühendislik İnşaat ve Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınartaş Mühendislik İnşaat ve Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Sarıtaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

Ufuk Yapı ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece 1 Şubesi açıldı!

Ufuk Yapı ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece 1 Şubesi, Faruk Cankurt tarafından 2 milyon 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta kuruldu.

Optimal Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimal Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Gulmammad Gasimov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Çampagrup İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çampagrup İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Armağan Otlak, Gürkan Otlak tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Mart'ta Esenyurt, Kıraç'ta kuruldu.

M3 Yapı ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M3 Yapı ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Eriş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Şubat'ta Erbay İş Hanı'nda kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Göksel Kalender tarafından 8 milyon TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Akçaburgaz Caddesi'nde kuruldu.

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ay Mimari Tasarım Yapı ve İnşaat Malzemeleri Anonim Şirketi, Yasin Şuşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48. Sokak'ta kuruldu.

Epal malzemeleri Haberi

Epal malzemeleri

EPAL Türkiye Ulusal Komitesi (TEPAL) Başkanı Akın Balcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, EPAL paletlerin Türk firmaları tarafından üretilip satıldığını ve katma değerinin Türkiye'de kaldığını vurguladı. 


EPAL paletlerin 50 yıl önce Almanya'da üretilmeye başladığını söyleyen TEPAL Başkanı Akın Balcıoğlu, bu süre içinde dünyadaki ahşap palet standartlarının EPAL'in öncülüğünde geliştirildiğini belirtti. Başkan Balcıoğlu, "Bu standartlar günümüzde bütün dünyada kabul gördü. Türkiye'de yaklaşık 20 yıldır EPAL palet üretiliyor. Üretici sayısı artınca TEPAL oluşumunu başlattık. 2009 yılında Türkiye'deki lisanslı üreticiler olarak kurduğumuz derneğimiz, 2010 yılında ulusal komite yetkisi aldı" bilgisini verdi. 


EPAL'in tüm dünyada en çok güvenilen ahşap palet markası olduğunu vurgulayan Akın Balcıoğlu, "Çünkü EPAL'in geliştirdiği standartlar sayesinde lojistik maliyetleri düştü ve ürün taşımacılığındaki riskler ortadan kalktı. Global ekonomide Türkiye bu standartların dışında kalamazdı. Bunu...