26 / 04 / 2024

EPİAŞ

EPİAŞ

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’nda yer alan şirketlerin toplam net satışları bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3 trilyon 212 milyar liraya çıktı. Fortune 500 Türkiye'nin listesinde ilk 3 sırayı alan Türk şirketleri bakın kimler oldu?

EPİAŞ elektriği ucuzlatacak!

Enerji Ticareti Derneği (ETD) Başkanı Cem Aşık, Enerji Borsası’nın faaliyete geçmesiyle, elektrik fiyatlarının konut, büyük sanayi ve ticarethaneler için ucuzlayacağını, KOBİ’ler için ise çapraz sübvansiyonlar kalkacağı için pahalanacağını söyledi.

EPİAŞ için düğmeye basıldı!

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi' nin ( EPİAŞ ) yüzde 40'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak.

ICCI 2014 öncesi EPİAŞ ve Elektrik Piyasası yarın değerlendirilecek!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde enerji sektörünün önemli isimleri konferans programını ve enerji sektörünü değerlendirecek...

Enerji Borsası’nın yeri için son söz Erdoğan’da!

Mart ayında yasalaşan 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu’na göre 6 ay içinde kurulması gereken Enerji Borsası’ nda sona gelindi ancak şimdi de yer tartışması yaşanıyor...

Samsun Kuş Cenneti imara mı açılıyor?

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde çıkan yangının ardından, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu ve SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ, alanın imara açılma riski olduğunu belrtti. 

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji EPİAŞ sermayesinde pay sahibi olmak için başvuru yaptı.

EPİAŞ için 114 şirket başvurdu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ) C grubu pay sahibi olmak için 114 şirketin başvuru yaptığını açıkladı.

Akenerji, EPİAŞ’a ortaklık için aday oldu!

Akenerji Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret AŞ, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi’nin (EPİAŞ) sermayesinde 100 bin adet C grubu payın sahibi olmak amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) başvuruda bulundu.

Enerji Borsası için 34 şirket kuyruğa girdi!

Borsa İstanbul'un çatısı altında kurulacak ve enerji borsasını bünyesinde barındıracak olan Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) özel sektöre açılması planlanan yüzde 40 payı için bugüne kadar 34 şirket başvuruda bulundu.

Özel sektör oyuncuları EPİAŞ'a ortak olmak için sıraya girdiler!

Enerji Borsası’na ortak olmak isteyen özel sektör oyuncuları başvurularını yapmaya başladı. Kazancı ve Limak gibi en güçlü özel sektör oyuncuları, EPİAŞ ortaklığı için üst limitten hisse talep ediyor

EPDK, EPİAŞ hisselerine özel sektörden talep toplamak için düğmeye bastı!

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin ( EPİAŞ ) yüzde 40 'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak.

EPİAŞ için düğmeye basıldı!

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi' nin ( EPİAŞ ) yüzde 40'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak.

Foça'da termik santral çalışmalarına karşı 3 bin imza toplandı!

FOÇA Çevre ve Kültür Platformu (FOÇEP), Demokrasi Meydanında kurduğu çadırda bir haftada topladığı 6 bin imzayla bölgeye cüruf dökülmesine ve termik santral kurulma çalışmalarına itiraz etti

Aliağa'daki antik Kyme kentine çimento tehdidi!

Foça Çevre ve Kültür Platformu (FOÇEP), Aliağa'daki antik "Kyme" kentinin bitişiğinde yer alan alanda çimento fabrikası yapılmak istenmesine karşı olduklarını açıkladı

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

EPİAŞ Haberi

EPİAŞ

Fortune Türkiye ve CRIF Türkiye’nin bu yıl 15’incisini gerçekleştirdikleri ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği ‘Fortune 500 Türkiye Araştırması’nın sonuçları belli oldu.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması’na göre, şirketlerin 2021 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 65,7 artarak 3,2 trilyon liraya çıktı.

Fortune 500 Türkiye-2021 listesinde, geçen yıl zirveye çıkan Enerji Piyasaları İşletmesi AŞ, bu yıl da zirvede yer alırken, ardından Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ ve Türk Hava Yolları oldu.

Fortune 500 Türkiye Araştırması 2021 sonuçlarını, Fortune Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şule Laleli, Fortune 500 Türkiye Editörü Ersan Taylan, CRIF Analitik Birim Müdürü Yavuz Arsoy ve CRIF Analitik Birim Danışmanı Selen Yıldırım tarafından basın toplantısında açıklandı.

Fortune 500 Türkiye-2021 Araştırması, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin Kovid-19 salgının etkilerinin devam etmesine rağmen 2021 yılında çok hızlı bir büyüme...