28 / 03 / 2024

Er Grup Yapı İnşaat Kimin

Er Grup Yapı İnşaat Kimin

Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yunus Erdinler ve Mahmut Erdinler imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rojat Karakuş tarafından kuruldu.

Destan Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destan Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Karakaş ve Sinan Karakaş ortaklığında kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

Jineps Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jineps Grup Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Roza Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Baltaş, Gülan Baltaş ve Şirvan Baltaş ortaklığında kuruldu.

Şahinbaş Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbaş Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaybey Şahinbaş tarafından kuruldu.

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan İnce ve Fatih İnce ortqaklığında kuruldu.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

FGH Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

FGH Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 5 milyon TL’ye Fatih Yılmaz, Gökhan Öcal ve Harun Işık tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kabuk Grup Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koç tarafından kuruldu.

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz Güner, Melik Koç ve Nihat Coşkun otaklığında kuruldu.

Er Grup Yapı İnşaat Kimin Haberi

Er Grup Yapı İnşaat Kimin


Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yunus Erdinler ve Mahmut Erdinler imzasıyla kuruldu. 


Er Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...