19 / 04 / 2024

Er Mak İnşaat adres

Er Mak İnşaat adres

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı! O gün kur patlaması yaşanacak, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna yönelik açıklama geldi. Geçer, doların 60 TL olacağı tarihi açıkladı.

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erörs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Erörs tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

Selçuk Geçer altın alacakları öyle bir uyardı ki! Rekor manyağı yapacak sizi!

Ekonomist Selçuk Geçer, bu sefer altına dair yaptığı açıklamalarla gündemde. Geçer, altın için öyle tahminlerde bulundu ki! İşte detaylar!

Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların iki hafta sonra geleceği rakamı açıkladı! Bu rakamı görenler dondu kaldı! Kimse bunu beklemiyordu...

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Er Mak İnşaat adres Haberi

Er Mak İnşaat adres
Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...