26 / 04 / 2024

Er Yatırım otel

Er Yatırım otel

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Er Yatırım'ın ilk oteli İzmir'e inşa edilecek!

UZUN yıllardır kömür ve denizcilik alanlarında faaliyet gösteren Er Şirketler Grubu, kurduğu Er Yatırım ve Turizm şirketi ile markalı otel yatırımcısı olarak sektör oyuncuları arasında yerini aldı.

Er Yatırım İstanbul ve Anadolu'da 3-4 yıldızlı otel yapacak!

Er Yatırım, 1950'den bu yana kömür ithalaü ve gemi taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteriyor. Bu alanlardan kazandıklarını farklı alanlara yatıran alternatif yatırımlar oluşturmak isteyen şirket, İstanbul ve Anadolu'da 3-4 yıldızlı otel yapacak...

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Altınla birlikte bu alana yatırım yapan çok kazanacak! İşte köşeyi döndürecek yatırım ipuçları

Altın fiyatları doların son dönemde yaptığı sıçramaya paralel olarak yükseldi. Gram altın bin lira sınırını aşarak rekor kırdı. Altın ve piyasa uzmanları gram altında fiyatın 1400 liraya kadar artacağını ifade ediyor. Altınla birlikte değer kazanacak diğer yatırım aracı da açıklandı.

Er Yatırım otel Haberi

Er Yatırım otel

Yabancı markalar, finansman modellemesini doğru yapan yeni Türk yatırımcı profili ile birlikte, Türkiye’nin yatırım iklimindeki değişimlerden etkilenmeden projelerine devam ediyor. Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriot International & Starwood Grubu'na ait olan Four Points by Sheraton, Er Yatırım’la birlikte Türkiye’de 5 yeni otel açmaya hazırlanıyor. 2017’nin Mart ayında İzmir’de hizmete girecek olan Four Points by Sheraton’ın ardından, 2018 yılında İstanbul Kağıthane ve Gebze’de, 2019’da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de hizmet vermeye başlayacak. Toplam 400 milyon TL’ye mal olacak olan yatırımlar ile yaklaşık 1000 kişiye istihdam yaratılacak.


Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, iki yıl önce 10 yılda 20 otel hedefi ve 300 milyon dolarlık bir yatırım planı ile yola çıktıklarını hatırlatarak “Şehir içinde yapmayı planladığımız otellerimiz için dünyanın en büyük...