29 / 03 / 2024

er yatırım otelleri 2015

er yatırım otelleri 2015

Er Yatırım, 100 milyon dolarlık yatırımla turizm sektörüne adım atıyor. Four Points By Sheraton ile anlaşan grup, 4 otel yapacak..

Haftanın en çok kazandıranları belli oldu! Hangi yatırım araçları kaybetti, hangileri kazandırdı?

Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları hangilerinin olduğu belirlendi. Buna göre, borsa yatırımcısının yüzünü güldürürken,  öte yandan ise Dolar ve Euro ise değer kaybetti. İşte yatırım araçları ile ilgili ayrıntılar.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Bu hafta en çok o yatırım araçları kazandırdı! 

Yatırım araçlarının performansı haftayı şekillendirdi. Hisse senetleri ve altın değer kaybetti, yatırım fonları artış gösterdi. İşte ayrıntılar...

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

er yatırım otelleri 2015 Haberi

er yatırım otelleri 2015

10 yılda 20 şehir oteli açma hedefiyle yola çıkan Er Yatırım, ilk 4 projesi için start verdi. Biri İzmir Bayraklı'da olmak üzere İstanbul Ataşehir, Kağıthane ve Kartal'da toplam 100 milyon dolarlık yatırım yapacak olan şirket, 4 otel için Starwood Hotels Grubu'nun orta segment markası Four Points By Sheraton ile anlaştı. Er Yatırım ve Turizm'in Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, ilk otelin 2016'nın son çeyreğinde İzmir'de açılacağını söyledi. Çelikkanat, "İzmir'deki otelimiz 110 odalı ve yatırım maliyeti arazi dahil 110 milyon dolar" dedi. İstanbul Ataşehir'deki otelin finans merkezine komşu lokasyonda olacağını belirten Çelikkanat, 170 odalı bu yatırımın maliyetinin ise 30 milyon dolar olacağını ifade etti. Kağıthane Cenredere'de yapılacak otelin ofis, AVM karma fonksiyonlu bir proje içinde yer alacağını belirten Çelikkanat, "Bu proje...