26 / 04 / 2024

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan

Çin ekonomisindeki dalgalanma ve kaygan zemin şartlarının Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelttiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, “Çinli yatırımcı Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde. " dedi.

Konut fiyatları artacak mı?

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, özellikle şehir merkezlerine olan talebin fiyatları da tetiklediğin söyledi.Baygan “Yeni projelerde metrekare fiyatları 10 bin doları buldu. Konut fiyatlarının gerilemesi söz konusu değil” dedi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu!

Konut piyasasının duayen satış yöneticilerinden Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Vatandaşlık bekleyen yatırımcı için harekete geçme zamanı!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yönetmeliği bekleyen yabancı yatırımcılar var, şimdi onlar harekete geçecek. Yeni yönetmelik emlak sektörü için büyük avantaj sağlayacak ve sektöre canlılık getirecek” dedi.

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu!

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nın Yedi Mavi projesine Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Sektör temsilcileri Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi!

İstanbul Tüccarlar Kulübü Başkanı İlker Önel, ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi.

Konut satışları artacak, yatırımlar devam edecek!

Sektörün önde gelen isimlerinden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ve ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesini değerlendirdiler.

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan Haberi

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan

Çin ekonomisindeki dalgalanma ve kaygan zemin şartlarının Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelttiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, “Çinli yatırımcı Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde. Bizim bu fırsatı değerlendirerek Çinli zenginlere satış yapmamız gerek” dedi.

Yeni imar politikaları ve konut arzının yüksekliği gayrimenkulü en çok kazandıran yatırım aracı haline getirdi. Gayrimenkulün artık sadece bir barınma aracı olmaması aynı zamanda yatırımcısına ciddi gelir sağlaması sadece yerli değil, yabancı yatırımcının da ilgisini çekiyor.  Era Gayrimenkul Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, bir yandan Rus, İngiliz, Alman ve Ortadoğulu yatırımcıların bölgesel tercihlerinin devam ettiğini bir yandan da son birkaç yıldır Çinli yatırımcıların ilgisinin dikkat çektiğini belirtti. Baygan, özellikle sanayi ve teknolojik yatırımlar için Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi üzerinde duran Çinliler’in diğer bölgeler üzerinde...