26 / 04 / 2024

Erdal Çelebi emlak sektörü

Erdal Çelebi emlak sektörü

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Team Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal İmrek tarafından kuruldu.

Bahçeli eve ve arsaya talep patlaması!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, kamu bankalarının konut kredisindeki indiriminden sonra konut sektöründe yaşananları anlattı. Çelebi, taleplerde patlama olduğunu belirtti...

Bursa’da konut satışları 2020'de yüzde 100 arttı!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'da konut satışlarının geçen yıla göre yüzde 100 arttığını belirtti. Çelebi, kiraların ise ilerleyen aylarda zamlanacağını ifade etti...

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sevimli ve Sevinç Akyıl tarafından kuruldu.

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Gezer Gültekin, Erdal Gezer ve Güner Gültekin tarafından kuruldu.

İSO'dan Emlak Sanayi modeli önerisi!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Emlak Sanayi modeliyle kiralama yoluyla uygun arazilerin, projelerine göre özel sektöre tahsis edilmesiyle, uzun vadeli sanayi arsası ve fabrika binası teminine olanak sağlanacağını söyledi.

Bursa'da konut stoku 5 yılda eritilecek!

Bursa'daki mevcut konut sayısı ve yapısının şehrin sosyal yapısına uygun olmadığını söyleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, ''Bursa'da ev yok demeyin, her yer konut yığını'' dedi.

Erdal Çelebi emlak sektörü Haberi

Erdal Çelebi emlak sektörü

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi. 


15 Temmuz'un Türkiye için bir kabuk değiştirme tarihi olarak kitaplara gireceğini dile getiren Bursa Emlak Müşavirleri Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi darbe girişiminden en çok etkilenen sektörün emlak sektörü olduğunu ifade etti. Çelebi, darbe girişimde bulunan, darbecilere çanak tutan, bu tür olaylardan prim sağlayan, vatana ihanet eden herkesi Allah'a havale ediyorum." açıklamasında bulundu. Darbe girişimi nedeniyle hemen her sektörde dalgalanmaların yaşadığım belirten Çelebi, bu dalgalanmaların en başta ve en çok emlak sektöründe hissedildiğini kaydetti. Yaşanan dalgalanmaları yavaş yavaş geride bıraktıklarını açıklayan BEMO Başkanı Erdal Çelebi, bayram sonrası sektörde hareketlenme beklediklerini...