26 / 04 / 2024

Erdal Tatar

Erdal Tatar

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Güngören, Haznedar Mahallesi'nde kuruldu

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi açıldı!

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Ersin Tatar: UBP’nin imar planı hazır!

Kıbrıs'ta imar planı tartışmalarıyla ilgili olduğunu düşünmediğinden bahseden Ersin Tatar, “Arife günü, UBP’nin imar planına ilişkin raporunu Sayın Başbakan’a sunmuştuk. Bugün itibariyle de Sayın İçişleri Bakanı’na bizzat sundum. Süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Erdal Tatar Haberi

Erdal Tatar

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Haznedar Mahallesi, Bağcılar Caddesi,...