20 / 04 / 2024

Erdem Uğurlu mesa mesken

Erdem Uğurlu mesa mesken

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Oral Uğurlu tarafından kuruldu.

Yapıdera İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdera İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Uğurlu tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Faizler düşecek mi? Bakan Albayrak açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Allah'ın izniyle 2020'ye girerken tek haneli faizleri kamu bankalarımız piyasalarımıza başlatıyor. Hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Cumhuriyet'in en cesur kararı kentsel dönüşüm!

Yüksek Mimar Kâmil Uğurlu, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm, mevcut bir yıkıntı alanını, bir çöküntü bölgesini tamamen kürüyüp, orada yeni bir yapılar grubu oluşturmak olarak algılanırsa, işte bu yanlıştır." dedi...

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makins Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uğurlu ve Hasan Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Erdem Uğurlu mesa mesken Haberi

Erdem Uğurlu mesa mesken

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Proje Müdürü Nagihan Soysal ve Mesa Mesken Yurtiçi Projeler Teknik Koordinatörü A. Erdem Uğurlu, Mesa Mesken Genel Müdür Yardımcısı oldu. 

Daha önce finansal konulara ilişkin şirkete danışmanlıkta bulunan Bilge Baki de Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu ve Mesa ailesine katıldı. 

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni...