25 / 04 / 2024

Erdemirden Y kuşağına çevreci bina

Erdemirden Y kuşağına çevreci bina

İsdemir ve Erdemir ile İSO 500 listesinde ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması...

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

G7'den kripto paralara yönelik açıklama!

G7 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, merkez bankası dijital para birimlerinin merkez bankalarının parasal ve finansal istikrarına yönelik açıklamada bulundu.

Z kuşağı hangi konut tipini tercih ediyor?

İstanbul’daki bir vakıf üniversitesinden akademisyenler Z kuşağının gelecekte yaşamlarını sürdürecekleri evler için olası beklentilerini analiz etti. 18-22 yaş arasında gençlerle gerçekleştirilen anketin sonuçlarına göre Z kuşağı, komşuluğa ve mahremiyete değer veriyor...

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Erdemirden Y kuşağına çevreci bina Haberi

Erdemirden Y kuşağına çevreci bina

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yayınlanan "İlk 500" sıralamasında da iki şirketi İsdemir ve Erdemir ile ilk 10 arasında yer alan Erdemir Grubu, İstanbul - Batı Alaşehir'deki yeni genel merkez binasında faaliyet göstermeye başladı.


Erdemir Grubunun yeni genel merkez binasının açılışı için düzenlenen davete. OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, Erdemir Yönelim Kurulu Başkanvekili Nihal Karadağ, OYAK Çimento ve Otomotiv Grubu Başkanı Celal Çağlar ile diğer grup şirketlerinin yöneticileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 


Etkinlikle bir konuşma yapan Erdemir Gnıbu Yemelim Kurulu Başkanı Ali Fandır. "Önümüzdeki 5 yıllık süreçle, tüm paydaşları için maksimum seviyede değer üreten, itibar gören, ötmek alınan, çalışılmak istenen, üretilmeyeni üreten, yalnız günümüzün değil geleceğin ihtiyaçlarına çözümler geliştiren. dünya klasmda bir şirket olmayı hedefliyoruz. Bu bizim grubumuza,...