28 / 03 / 2024

Erdinç Özkara

Erdinç Özkara

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sosa Grup Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Onur Erdinç tarafından kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emd Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emd Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Dinç tarafından kuruldu.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Hakan Özkara ve Emine Canbaz ortaklığında kuruldu.

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berat Arslan, Erdinç Dinçer ve Kamil Özer Koçal ortaklığında kuruldu.

Erdinç Özkara Haberi

Erdinç Özkara

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü mimarlık, mühendislik danışmanlık faaliyetleri; güçlendirme ve iyileştirme projeleri, şehir ve imar planları, proje ve uygulamalarını yapmak. b Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd,araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Parselasyon, islah-imar planlarını ve uygulama işlemlerini yapmak. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru...