29 / 03 / 2024

erdn inşaat Larissa Göl Evleri

erdn inşaat Larissa Göl Evleri

Larissa Göl Evleri satışa çıkışının ilk 10 gününde büyük ivme yakaladı. 1 Nisan 2017 günü “ Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satış startı verilen projede ilk 10 günde 50'ye yakın dairenin satışı gerçekleştirildi.

Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları!

Toplam 1.200 konuttan meydana gelen Larissa Göl Evleri İzmir Menemen'de yer alıyor. Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.

ERDN İnşaat Larissa Göl güncel ev fiyatları!

Beş etapta toplam 1.200 daireden meydana gelen Larissa Göl Evleri'nde dikey orman konsepti uygulanıyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 155 bin TL'den başlıyor...

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli atıldı!

Erdn İnşaat Larissa Göl Evleri’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene birçok protokol üyesi ve vatandaş katıldı.

Ömer Kumova İnşaat Larissa By Kumova 'da 285 bin liraya 3+1!

Ömer Kumova İnşaat imzası taşıyan Larissa By Kumova 3 bin 150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 blok halinde yükselen projede 38 adet konut yer alıyor.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

erdn inşaat Larissa Göl Evleri Haberi

erdn inşaat Larissa Göl Evleri

Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları!

Toplam 5 etaptan oluşan projenin 1. Etabı 1 Nisan günü satışa çıkmış, tüm halkın davetli olduğu bir mangal partisi ile tanıtımı yapılmıştı. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan etap yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Proje Satış Koordinatörü Zeki Emre Araz satışın ilk 10 günü ile ilgili verdiği demeçte; “1. Etap satışlarına çok hızlı başladık, ilk 10 günde 50ye yakın dairenin satışını gerçekleştirdik. Biz bu projede yatırımcılara m2si 2000 TL den başlayan fiyatlarla İzmir’in ve Menemen bölgesinin en karlı yatırım fırsatını sunuyoruz” dedi.

Larissa Göl Evleri Projesi’nin 1000 TL taksitle,  peşinatsız, vade farksız herkese kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunduğunu ifade eden Araz, 1. Etapta yapılacak olan 144 dairenin tesliminin 20 ay, 2. Etap tesliminin ise...