18 / 04 / 2024

Erenköy hastane

Erenköy hastane

Erenköy' de seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge yüzlerce mahalleli katıldı. Platforma eşi Dr Ayşe Tütüncü ile çıkan Başkan Tütüncüyü, bölge halkı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Ziraat GYO Erenköy projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakam...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Erenköy projesi için KDV hariç 51 milyon 600 bin TL, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin TL değer takdir edildi. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Erenköy hastane Haberi

Erenköy hastane

Erenköy Mahallesi, Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncüyü bağrına bastı. 

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge yüzlerce mahalleli katıldı. Platforma eşi Dr Ayşe Tütüncü ile çıkan Başkan Tütüncüyü, bölge halkı coşkulu bir şekilde karşıladı. Konuşmasına gösterdikleri coşkudan, sevgiden dolayı Erenköy Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek başlayan Tütüncü, 2009 seçimlerinde söz verdikleri vaatleri yerine getirmenin huzuru ile Erenköy'e geldiklerini söyledi. 


2B GÜNDEMİ DÜŞTÜ 


Bölge halkının, 2009'da 30 yıldır süren 2B ve tapu probleminin çözümümü istediğini anımsatan Tütüncü,"Biz de 2B'yi çözmek namus borcumuzdur ve 2B çözecek olan kanunu çıkaracağız, dedik. Ak Parti Hükümetimizin hazırladığı yasa tasarısının 2012 Nisan'mda TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle 2B problemi çözüme kavuştu. Şimdi tapulamayla ilgili askı süreci başladı. Erenköy'e verdiğimiz sözleri unutup gidenlerden olmadık. Sözlerimizin...