25 / 04 / 2024

erenköy ömerpaşa 51 evleri

erenköy ömerpaşa 51 evleri

Teslimlerin Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşeceği Ömerpaşa 51 projesinde daire fiyatları 715 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? Bir yılda 2 kattan fazla arttı!

Ziraat GYO Erenköy projesinin 2022 değeri açıklandı. Peki Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri ne kadar? İşte merak edilen o rakam...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Erenköy projesi için KDV hariç 51 milyon 600 bin TL, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin TL değer takdir edildi. 

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Emlak Katılım yıl sonuna kadar 40 şube açacak!

Finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, İstanbul’daki beşinci şubesini Erenköy’de açtı. Emlak Katılım, Erenköy Şubesi ile açılan şube sayısını 16’ya çıkardı.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

erenköy ömerpaşa 51 evleri Haberi

erenköy ömerpaşa 51 evleri

Som 5 dairenin satışına devam edilen Ömerpaşa 51 Evleri, İstanbul Erenköy'de yükseliyor. Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisi kullanılıyor.



3 bin 138 metrekare kalan üzerinde yükselen Ömerpaşa 51 Konutları, 21 daireden meydana geliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında; restoran, sosyal sanat galerileri, kapalı otopark, kafe gibi imkanlar bulunuyor. 


8 katlı tek bloktan oluşan Erenköy Ömerpaşa 51, Denge İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 1+1 konutların tamamının satıldığı projede tamamı peşin alımlarda çeşitli indirimler uygulanıyor.




Teslimlerin Mayıs 2013'te gerçekleşeceği Erenköy Ömerpaşa 51 Evleri'nde satışına devam edilen son 5 dairenin fiyatı 715 bin TL'den başlayıp, 785 bin TL'ye kadar yükseliyor.


444 29 82

www.dengeinsaat.com

Merve...