18 / 04 / 2024

ergin evler lokasyon bilgileri

ergin evler lokasyon bilgileri

Balat lokasyonuna adım atan ilk Lüks konut projesi olan Ergin Evler, Bursa'nın tarihi ve kültürel komşuluk mirasının yaşatılmasını hedefliyor. Mimar Osman Ergin, Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

Bizimevler 9 nerede? Lokasyon bilgisi!

Bizimevler 9 nerede sorusunun yanıtı ve Bizim Evler 9 lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bizimevler 9 nerede sorusunun yanıtı ve  Bizim Evler 9 lokasyon bilgisi...

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede? İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon...

Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

Konut teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesinde daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Proje Kanal İstanbul'a komşu konumda bulunuyor...

Tuzla Lokum Evler lokasyon!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgisine göre İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa ediliyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 64.91 metrekareden başladığı projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Evler lokasyon bilgisi!

Toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Evler lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 64.91 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 722 adet daireden meydana geliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 lokasyon!

İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen projede 1.661 adet daire bulunuyor.İhlas Yapı Bizim Evler 6 lokasyon olarak İstanbul Avcılara'a bağlı Ispartakule'de bulunuyor.

Ispartakule Bizim Evler 6 lokasyon!

Toplam 1.661 adet dairenin yer aldığı projede daire alanları 116 metrekareden başlıyor. Ispartakule Bizim Evler 6 lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Avcılara'a bağlı Ispartakule'de bulunuyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule lokasyon!

Toplam 1.661 adet dairenin yer aldığı projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. Bizim Evler 6 Ispartakule lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Avcılara'a bağlı Ispartakule'de inşa ediliyor.

Toya Moda Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede stüdyo evler 225 bin TL'den başlıyor. Toya Moda Evleri lokasyon bilgisi kapsamında proje Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toskana Orizzonte Emaar lokasyon!

Banka kredisine uygun olarak satışa sunulan evler toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Toskana Orizzonte Emaar lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

ergin evler lokasyon bilgileri Haberi

ergin evler lokasyon bilgileri

Satışı devam eden ergin Evler'in yeni etabında, 190 metrekareden 800 metrekareye kadar 62 daire ve 12 villa yer alıyor. Komşuluk ünitesi tabir edilen ortalama 30'ar ailelik parçaların, master plana göre bir araya gelmesi, projenin ayrıcalıkları arasında. Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki evlerden şehir merkezine ulaşım 15 dakika. Giizelyalı Feribot İskelesi'ne 10 dakika uzaklıkta ve çevre yolu bağlantısının yanı başında olan Ergin Evler, etrafı ağaçlarla ve doğal sınırlar ile çevrilmiş zengin bir panoramaya sahip. Projede dikey yapılaşma yerine yatay yapılaşmayı tercih ediyor. 


Mimar Osman Ergin, "Konut projemizde en önemli şey peyzaj. Bursalı olup da tarihi 2 katlı cumbalı evleri, bu evlerden oluşan mahalleleri ve buralardaki komşuluk ilişkilerini hatırlamayan yoktur. Biz konutlarımızda Bursa'nın bu tarihi yapısını koruyarak, günümüze uyarladık" dedi. 


Sabah...