25 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı Büyükada

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede? İşte Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon...



Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesinin satış süreci devam ediyor.

Bugün online olarak gerçekleştirilen lansmanla tanıtılan Multi Evler, Nidapark Küçükyalı projesinin Büyükada etabında yer alıyor. Projede toplamda 218 adet multi eve yer veriliyor.

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!
Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Multi Evler nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen teraslı ve deniz manzaralı Multi Evlere yer veriliyor.

Nidapark Küçükyalı Multi Evler projesindeki teslimlerin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor.

Fiyatların 1.1 milyon TL'den başladığı Multi Evler Nidapark Küçükyalı projesinde 60 ay 0 vade farkı ya da 120 ay 0,79 vade farkıyla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Multi Evler'de ödemeler 2. yılda başlıyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de evinize özel teras alanı, özel depo alanı, güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve vale hizmeti veriliyor.

Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!
Nidapark Küçükyalı Multi Evler lokasyon!

Web: http://www.nidaparkkucukyali.com/etaplar/nidapark-kucukyali-buyukada/
Telefon: 444 48 46


projeye sor



Geri Dön