25 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bİizim Evler 7

Konut teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesinde daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Proje Kanal İstanbul'a komşu konumda bulunuyor...



İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesi 532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

 

Konut teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesinde büyüklükleri 116 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 
 

İhlas Bizim Evler 7 projesinde sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklar sunuluyor. Projede daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor.  

 

38 bin metrekare arsa alanına sahip olan Bizim Evler 7'de ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekânları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe de bulunuyor. 


Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de hayata geçirilen Bizim Evler 7 projesi Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa ediliyor. 

 

Bizim Evler 7 nerede? İşte lokasyon!

 

Proje aynı zamanda yapımına başlanan Kanal İstanbul'a komşu konumda bulunuyor. Projede İstanbul'un yeni boğaz manzarasını balkonunuzdan keyifle seyredebilirsiniz. 
 


Tel : 0212 405 10 00    

Web : http://bizimevler.com.tr 

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön