19 / 04 / 2024

İhlas Yapı Bizim Evler 7 nerede?

İhlas Yapı Bizim Evler 7 nerede?

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

İnşaat çalışmalarına başlanan Bizim Evler 7 Konutları ön talep topluyor. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje 4 bloktan oluşuyor. Peki Bizim Evleri 7 nerede?



"İhlas Yapı  Bizim Evler 7  nerede?" sorusuna İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakul'de yanıtını verebiliriz. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 532 tane daire ve 43 tane ticari ünite bulunuyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 'nin sosyal alanları arasında her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, sauna, buhar odası,  fitness salonu, anaokulu, mini futbol sahası, spor alanları, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, eğlence mekanları yer alıyor.


Ön talep toplayan Bizim Evler 7 Konutları 28 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerin bulunduğu proje 8 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


İhlas Yapı Bizim Evler 7 nerede?

Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahında olan Bizim Evler 7 Konutları TEM Otoyolu’nun yanı başında yükseliyor. 


Bizim Evleri 7 satış ofisi 

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön