19 / 04 / 2024

İhlas Yapı Bizim Evler 7 projesi!

İhlas Yapı Bizim Evler 7 projesi!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

İhlas Yapı Bizim Evler 7 projesi reklam öncesinde avantajlı fiyatlar ile ön talep topluyor. Toplam 532 adet daire ve 43 adet ticari üniteden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de inşa ediliyor.



Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen İhlas Yapı  Bizim Evler 7  projesi TEM Otoyolu’nun yanı başında bulunuyor. Proje 28 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de, İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen Bizim Evler 7 Konutları Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a ve 3. Havaalanı'na yakın mesafede yer alıyor.


Bizim Evler 7 Avcılar Konutları anaokulu, mini futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, kreş, çocuk havuzu, oyun bahçeleri, buhar odası, eğlence mekanları, fitness salonu, spor alanları, Türk hamamı, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark gibi ortak yaşam alanlarına sahip.


İhlas Yapı Bizim Evler 7 projesi 8 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan proje 532 adet konut ve 43 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Bizim Evler 7 İhlas Yapı satış ofisi 

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön