29 / 03 / 2024

Ergün Mimarlık Autodesk Revit

Ergün Mimarlık Autodesk Revit

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Eşref Taylan Kın tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dea Bilto ve Tarık Bilto ortaklığında kuruldu. 

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalın Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Talha Kalın tarafından kuruldu.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Ergün Mimarlık Autodesk Revit Haberi

Ergün Mimarlık Autodesk Revit

1995 yılında kurulduğu günden itibaren farklı ölçeklerde konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, sosyal ve kültürel tesisler gibi geniş bir yelpazede hizmet veren Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini katılımcılarla paylaştı. 

21 Haziran 2018 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenen seminerde Y. Mimar Eser Ergün; Mimar Etem Adem ve İç Mimar Gizem Arslaner ile birlikte Ergün Mimarlık’ın Revit programına geçiş sürecini anlattı. Bu süreç, Nidapark Ayyıldız Projesi üzerinden katılımcılarla paylaşıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul İli, Avrupa Yakası, Kâğıthane'de hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesinin ilk çizimlerine 2017 yılının Mayıs ayında başlandı. Ergün Mimarlık’ın...