20 / 04 / 2024

Erhan Kılıç buca metrosu açıklaması

Erhan Kılıç buca metrosu açıklaması

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Buca için uygulanabilir imar planları oluşturulacak!

Kentsel dönüşüm, imar ve çevre projelerinde önceliğin yeşil alan varlığını arttırmak olduğunu dile getiren CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, “Buca’yı eskisi gibi üzüm kokan, nefes alan bir kent haline getireceğiz” dedi.

Erhan Kamışlı'dan yeni gayrimenkul şirketi!

Erhan Kamışlı'dan yeni gayrimenkul şirketi 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu. Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Manisa Sabuncubeli yangınında 300 hektarlık alan kül oldu!

Manisa ve İzmir'i birbirine bağlayan karayolunun Sabuncubeli Mevkiinde çıkan yangında 300 hektarlık alan kül oldu

Kılınç Orhan Erdemir:Teknoloji marketlerinde made in turkey mumla aranıyor!

Gold Teknoloji Marketleri Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir, tamamen Türkiye’de üretilen teknolojik ürünlerin azlığı nedeniyle yabancı markaların pazarda büyük bir hakimiyet kurduğunu söyledi...

Karayolları binası çürük çıktığı için yıkılıyor!

Türkiye'nin ilk gökdeleni olduğu ifade edilen karayolları binası yıkılıyor

Hatay'da hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor!

Hatay Reyhanlı'da Postane Meydanı'ndaki hasar gören ve tehlike arz eden binalar yıkılıyor

Muhammet Balta: 6.5 milyon konut yıkılıp yeniden yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: "Türkiye'de afet riski taşıyan alanlarda 6,5 milyon konutun 20 yıl içinde yıkılıp, yeniden inşa edilmesi planlanıyor" dedi.

Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta 210 bin TL'ye!

İnşaatının başlamış olduğu Mavi Haliç Evleri Kılıç Vanlıoğlu İnşaat'ta fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 15 ay sonra gerçekleşecek...

Kılıç İnşaat Malzemeleri Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç İnşaat Malzemeleri ve Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Limited Şirketi, Tayfun Özkılıç tarafından 17 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Erhan Kılıç buca metrosu açıklaması Haberi

Erhan Kılıç buca metrosu açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yeniden gündeme getirerek, 18 aylık süreç için “Para değil onay istiyoruz” demesinden sonra konu Büyükşehir Meclis gündemine de taşınmış, bütün bu çabalar yankısını başkent Ankara’da bulmuştu.

 Buca Belediyesi'nde yer alan habere göre, gelen güzel haberin 500 bin kişinin yüzünü güldürdüğünü söyleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Projeyi gündeme getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk günden bu yana destek sunan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme taşıyarak şahlandıran Başkanımız Tunç Soyer, Meclis’e taşıyan vekillerimiz ve sokaktaki sesimiz olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Onay makamında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bucalılar namına teşekkür ederim. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. El ele verdik, talebimizi yüksek sesle Ankara’ya ilettik, hakkımızı aldık. Artık...