27 / 04 / 2024

Erka Grup izmir kentsel dönüşüm

Erka Grup izmir kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Erka Grup kentsel dönüşüme odaklandı!

Erka Grup, Kağıthane'de dokuz ayrı adada başladığı kentsel dönüşüm çalışmalarında üç yıl içinde bin 400'e yakın konut yapmayı hedefliyor..

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

Erka Grup, Kağıthane'de 1400 konutluk dönüşüme başlıyor!

Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Erol Karagöz, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında Türkiye'ye dönme kararı. Karagöz, Kağıthane'de 9 ayrı projede toplam 1400 konutluk kentsel dönüşüme başladıklarını söyledi.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Erka Panorama satılık daire fiyatı!

Erka Grup imzasıyla hayata geçirilen Erka Panorama satılık daire fiyatı 345 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 107 daireden oluşuyor.

Erka Grup 3 yılda 1.400 konut yapacak!

Erka Grup’un Kağıthane’de hayata geçirdiği Erka Konsept ve Erka Panorama, bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Erka Konsept ve Erka Panorama'nın lansmanı 12 Ekim'de!

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Megapol Grup İzmir'in ilk japon bahçesini hizmete açtı!

İzmir'in ilk japon bahçesi açıldı, bahçenin açılış töreninde konuşan Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 49 yaşında yaşamını yitiren Yamamoto'nın adını bu parkla ölümsüzleştirmek istediklerini bildirdi.

Doğuş ve Orjin Grup İzmir’de ihaleyle arazi aldı, meclis mahkemeye verdi!

İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte ‘İstinye Park’ yapmak istiyor. atırım gerçekleşirse Doğuş yatırımlarının İzmir miladı olacak

Kavuklar Grup İzmir'e 400 milyon dolarlık yatırım yapacak!

İzmir’e 400 milyon dolarlık yatırım yapan Kavuklar Grup, İzmir'in en büyük karma projesine imza atıyor...

Erka Grup bu yılı 110 milyon dolar ciro ile kapamayı planlıyor!

Veysi Erdoğan, bugün Erka Grup çatısı altında yer alan üç şirketi ile çelik, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Bu yılı 110 milyon dolar ciro ile kapamayı planlıyor...

Erka Grup izmir kentsel dönüşüm Haberi

Erka Grup izmir kentsel dönüşüm

30 yılı aşkın süredir Kağıthane bölgesinde projeler geliştiren Erka Grup, önümüzdeki dönemde İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak. Şirket, yıl sonunda Konya'da güneş enerjisi yatırımı da yapacak. 


Erka Grup, 30 yılı askın süredir Kağıthane bölgesinde proje geliştiriyor. Bu yıl 54 milyon TL ciro hedefleyen Erka Grup, inşaat, inşaat makineleri ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Konya'da güneş enerjisi yatırımı planlayan grup, İstanbul'un Kağıthane, Kadıköy, Üsküdar ilçeleri ile İzmir Konak'ta dönüşüm çalışmalarına odaklandı. Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz ile yatırımlar ve kentsel dönüşümler hakkında bilgi verdi.


Grup olarak önümüzdeki dönemde neler yapmayı planlıyorsunuz? 

Türkiye'de ürettiğimiz konutları Moskova'daki ofisimizde oluşturduğumuz üç kişilik profesyonel satış ekibimizle Rusya'da pazarlamaya başlıyoruz. Konya Kulu da yıl sonunda 5 milyon dolarlık yatırımla 3 megavatlık güneş enerjisi yatırımı yapacağız. Sektörü...