25 / 04 / 2024

Erkan Güral projeleri

Erkan Güral projeleri

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Kurumsallaşma yazlıktan şirket yönetmek değildir. Aile bireyleri de işin içinde olmalıdır. Operasyonlara karışmamalılar ama yapılanları takip etmeleri gerekir.” dedi.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

Erkan Güral projeleri Haberi

Erkan Güral projeleri

42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen yeni dönem “Patronlar Okulu” toplantıları, iş dünyasının önemli simalarının katılımıyla devam ediyor. Patronlar Okulu’nun 16 Eylül Salı günü gerçekleşen toplantısına Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral konuk oldu. “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma” başlığı altında düzenlenen toplantıda Güral, genç patronlara deneyimlerini aktardı.


Aile şirketinde 6-7 yaşlarında çay servisi yaparak işe başladığını ifade eden Güral,  kendisine ancak 24 yaşında mesuliyet verildiğini söyledi. Güral, aile şirketinde, aile bireylerinin görev alabilmesi için koşulların belirli olduğunu ve ancak bu koşulları yerine getirenlerin aile şirketlerinde görev alabileceğini ekledi. Güral bu koşulları şu şekilde açıkladı: “En az üç yıl bir başka şirkette çalışma deneyimi edinmek, bir sivil toplum kuruluşunda aktif olarak yer almak ve üniversite mezunu...