25 / 04 / 2024

erkan inşaat Pırlanta Göztepe nerede

erkan inşaat Pırlanta Göztepe nerede

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Konutları Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Erkan inşaat Pırlanta Göztepe lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Pırlanta Koru, Pırlanta Çamlıca, Pırlanta Feneryolu gibi mimari konseptlereimza atan Erkan inşaat'ın butik anlayışla inşa etmeye başladığı toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri yükseliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de teslimler 2016'da!

İstanbul’un gözbebeği Kadıköy Fikirtepe yeni projelerle değerine değer katıyor. Erkan İnşaat’ın butik anlayışla inşa edeceği toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

erkan inşaat Pırlanta Göztepe nerede Haberi

erkan inşaat Pırlanta Göztepe nerede

Pırlanta Göztepe Konutları 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip. Proje lokasyon olarak Bağdat Caddesi'ne 5 dakika, metrobüse ve İDO'ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


"Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?" sorusuna İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi yanıtını verebiliriz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Anahtar teslimlerinin Mayıs 2017'de gerçekleşmesi öngörülen Pırlanta Göztepe Fikirtepe'de konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor, 3 milyon 100 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Toplamda 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden meydana gelen Kadıköy Pırlanta Göztepe Rezidans Erkan İnşaat imzaısyla inşa ediliyor. Proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Pırlanta Göztepe Evleri'nin sosyal yaşam olanakları arasında; kafe ve restoran, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center ve yürüyüş...